23 L.A.B | .The Chronicles Of Yaya.



^_ASSALAMMUALAIKUM_^


its a fairy tale story for 30 years later...
#anything could be :)



*gambar curi dari FB Cik Yaya*

tak kenal Cik Yaya,jom kita kenal-kenal k!.

I kenal Cik Yaya masa mula-mula penubuhan Geng Blog Pink setahun yang lalu.Means da setahun la yer kita kenal?!..........Actually,Cik Yaya ne pengasas GBP kesayangan I (^.^)

FYI,she's a teacher-to-be dan sudah berpunya!...4years oredi yer?.tahniah tahniah dah kekalkan usia percintaan sampai ke tahun yang ke-4.


yang Best dekat Blog Cik Yaya:...

WOMAN STUFF!.
heho,,,sapa yang suka cari barang perempuan tapi malas nak keluar rumah,gi cepat Blog Cik Yaya.Sebab dia jual so many things....ada VCO,AVON and etc.
jangan risau yer......Cik Yaya ne jujur orangnya.So,when you deal a business with her,confirm puas hati.

Dulu,masa Cik Yaya urus t-shirt GBP,she always follow-up dengan I.Yela,sebab I dekat Sabah,dia pula time tu dekat IPG dia,jauh jaraknya tu.She afraid if I didnt get it...see,tak usah risau kalau nak beli anything from her.Harga-harga pun berpatutan tau!.

see,the newest business:


so,JOM RERAMAI TERJAH BLOG CIK YAYA (^.^)



eh eh eh,jap.ada orang tanya 23 L.A.B tu apa.oke.23 L.A.B actually stand for 23 Lovely & Awesome Blog,which 23 blog I adore,I admire,I suka singgah,suka-suka-suka!.kenapa 23 L.A.B?!.sebab,I sedang counting 23 hari ke bday yang ke-23.Some of the blog I listed,I jadi silent reader =.=",


2 comments.. read them below or add one

Cik Azizah Cik Azizah 29 December, 2011
pandai berbisnes la yaya ni...gud job!!

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*