hujung minggu ini




^_ASSALAMMUALAIKUM_^

hah..rushing update!.
sebab,jap lagi nak landing dekat katil!.
weiii,its 05.22am and I still didn't sleep yet since yesterday!.

tau tak,perkara pertama yang singgah di kepala otak I ne bila tengok kalendar.17/12...alalala,sebulan lagi!.owhh,tidak (>,<)"...tau kan apa akan terjadi sebulan lagi?!.kalau tak tahu,kita buat-buat tahu je lah.

hari ini,I akan balik kampung dengan abang I.Actually,semalam lagi dia ajak.Tapi memandangkan parents belum lagi berada di rumah (kampung!),so we postponed it today!.Yeah,hari ini yang I masih belum tidur!...tapi,takpe penumpang duk sebelah pemandu boleh tidur!.hahaha.

Before balik kampung,ingat nak singgah kejap dekat Poliklinik Permai,sebab nak buat medical-checkup untuk proses mendapatkan permit 'latihan mengajar'.WAJIB eh!.So,hopefully abang I akan cakap "YES" bila I request pasal tu :)

Eh,tau sebab apa I masih berjaga?.....sebab bisnes masuk lah!.I editkan blog seorang blogger ne.Beliau request via FB!.eh eh,jangan cakap lagi lah..kita terjah blog beliau ne.BTW,beliau sudah berpunya,jangan lak nak ngurat k :)
*jom terjah ramai-ramai!*

oke,nak tidur!...kita jumpa lagi lain kali! 
(>__________________<)
ngantuk!

4 comments.. read them below or add one

ecadwinkyasha ecadwinkyasha 20 December, 2011
@..cik gugu.....sekali sekala bisnes masuk.hehehe :P
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 20 December, 2011
okla tu.. dpt tmbah pendapatan eca.. hihii
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 20 December, 2011
@IntaNBerliaN..alhamdullilah,rezeki...bolehlah topup phone.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*