Like TWINKLE FASHION SHOP ONLINE.




^_ASSALAMMUALAIKUM_^

hey hey para gadis diluar sana!.
kadang-kala kita ne bisa ditimpa nasib malas nak kuar shopping kan?!.
Sebabnya,takde geng lah,,takde masa lah.BETUL KAN?!.

So,alternatif lain nak beli baju,kasut dan handbag......adalah dengan online shopping.
Jom,mari I kenalkan satu onlineshop page dekat FB ne.



klik banner diatas untuk pergi FBpage beliau.

Twinkle Fashion Shop Online ne merupakan perniagaan kecil-kecilan seorang kenalan yang menetap di Labuan.Menjual pelbagai jenis baju,kasut dan handbag.

Kasut,handbag dan baju ini ada yang diimport from Hong Kong dan brand Kvoll.SO,korang better LIKE page tersebut bagi memudahkan urusan jual beli.

For those yang berada di Labuan dan kawasan berhampiran,maybe akan ada special prize.Cepat-cepat tengok dan LIKE page tersebut (^.^)

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*