welcoming 2012..bye bye 2011




^_ASSALAMMUALAIKUM_^

.bye bye 2011,welcoming 2012. 

takde takde party welcoming with all the jack & daniels here!.
no drugs,no alcohol please!.


Berapa jam lagi nak ke tahun baru,sekarang ne rasa sayu sangat T________T"
 
tahu sebab apa?!..sebab I sekarang dekat rumah sewa,and all my family ada dekat kampung.
>,<" Sila mengerti perasaan itu!.rasa nak nangis jak sekarang...bukan taknak balik kampung,tapi EXAM ne,even paper pertama 5hb January nanti...tapi banyak yang I belum cover and yes,jangan amik mudah dengan subject-subject major I.

tadi call my mom,nak inform dorang suh singgah sini esok sebab hari tu,dah belikan buku tuk my brother..yela,Apek nak naik Form1.Mesti ada subject baru yang lain dari zaman sekolah kan?!...tapi I gerenti,dia mesti boleh angkat semua subjek tu.Hari tu,I pun dah briefing dekat dia about subject sekolah menengah.So far,he's oke with sejarah.[please lah oke,jangan jadi macam I sudah...sejarah SPM dapat c6 woooo,bagus lagi english,tu pasal jadi cikgu-english!]

dah call my mom tu,dengar pula suara babychenta.I miss her a lot.Last jumpa,bulan 12 lalu,kahwin pakcik I.Lepas tu tak jumpa-jumpa until now....Then,next meeting dengan dia pula cuti tahun baru cina.time tu I cuti lagi,so boleh bermanja-manja dengan dia!.Aduiii,rindu.Laju je off phone tadi,tak sanggup dengar suara babychenta. T___________T"

ingatkan malam ne boleh keluar hangout dekat mamak dengan kawan-kawan serumah,tapi semuanya takde.I means tak semua housemates I ada dekat rumah ne.Seorang dah balik Tawau since last week,seorang pula balik tadi sebab mak dia sakit dan seorang lagi kat Tuaran.So,tinggal berdua dengan another housemate.Miss Jen pun sorang-sorang dekat rumah dia,yela....dia pun nak study juga kan.

err,kalau tak kerana exam neyh.komfirm I balik kampung since last week.Dah lah last week,lecturer baik hati bagi extra class.Nasib jelah ada tips tuk exam,tapi 2subjek jak.yang lain....for me,tiada atau ada tips sebenarnya lebih kurang je.....So,yang penting jawab dengan betul je lah waktu exam nanti.

last but not least,entry ini mungkin [MUNGKIN] entry terakhir dibulan 12,tahun 2012.Eca minta maaf sekiranya sepanjang tahun ini,ada yang terbuat silap salah dekat semua kawan-kawan....especially blogger.In case ada yang terasa hati dengan cara penulisan I..ke ada yang terasa dengan semua tutur kata I ke....mana-manalah,as long as kita saling memaafkan,,ngee,asal rasa macam sesi minta maaf dipagi raya je neyh!...alahai.apa-apapun,semoga tahun baru ini memberi makna baru kepada kita semua.Semoga kita semua lebih berjaya dari tahun sebelumnya.semoga kita semua lebih bahagia.



lupa pula,pencapaian terbaik blog bagi tahun 2011,
ada domain sendiri( ^.^ )
bila berdomain sendiri,lebih naik semangat tu untuk berblogging.
tambah-tambah bila dah ramai yang minta editkan blog.
itu semua rezeki.kalau ada rezeki lagi,komfirm akan dikongsi bersama.

*nak giveaway tahun baru?*...


0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*