23 L.A.B | Silly Stuart



^_ASSALAMMUALAIKUM_^

[besar bebenar header dia neyh]


Maii from Silly Stuart

 adik manis baru lepas habis SPM ne antara pengomen tegar blog ini.
[terima kasih adik manis]


ce teka yang mana satu adik manis kita ne?!..
eh eh,yang pakai tudung purple?..bukan lah...
yang pakai tudung hitam,eh itu tudung ke shawl..mana-manalah XD

sekarang adik manis yang sudah habis SPM ne sedang gemar edit gambar.
fyi,dia edit guna GIMP.siapa yang nak belajar,dia siap buat entry pasal setiap tutorial yang dia belajar.
I nak belajar juga lah...tapi belajar untuk exam yang mula pada 5hb neyh :D

ini antara entry itu:

kalau korang nak belajar camna nak edit photo guna GIMP,boleh pergi blog Maii.

*nak tulis macam-macam lagi,tapi nota ne dah panggil-panggil pula*
korang pergi je blog Silly Stuart tu yer.



0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*