23to23 | sahabat online.



^_ASSALAMMUALAIKUM_^


korang ada teman online tak?!.
yela,,,dah asyik asyik daftar akaun dekat segala macam social network,mustahil tak dapat kenalan kan?!

eca ada!...ramai dan ada juga yang pernah hangout sesama,jumpa [ala-ala blind date gitu].
masa darjah 6 dulu,rajin MIRC.Lepas PLKN,register pula akaun untuk Friendster -> Myspace -> Tagged.
Musim FB tiba,,,buat juga.Then,mulalah Twitter,buat juga!.habis email semua notification.Sehari tak sah 1000email.Alahai!.

Dalam ramai-ramai sahabat online tu,ada sorang ne memang kenal siap boleh maki-maki bagai.Nasib je lah sekepala......kazen dia,kawan sekolah sejak sekolah rendah.GF dia,kawan baik eca pula.


tu dia...sahabat online yang setiap kali chat mesti ada kuar perkataan yang sedikit menyakitkan!.
tapi,sorry para gadis,dia sudah ada yang booking---> Tukang Booking.

Bestkan bila kita kenal someone dekat internet,then jumpa dan boleh hangout sesama.
eh eh eh,hari tu,ada sorang lagi kawan FB yang eca jumpa.Dan terkejut bila dia cakap,
"awak nampak kurus dari dalam gambar".
eh eh,gambar tak tipu kan?!.


0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*