kutinggalkan dikau dengan kenangan.



^_ASSALAMMUALAIKUM_^

akhirnya semester 7 sudah melabuh tirainya tepat jam 04.30 petang.

Sekarang live update dari atas katil eca...tak tahu mana my housemate dah merayap,tinggal sorang-sorang.Nak cerita sedikit tentang dua exam yang baru berakhir tadi.

Introduction to Linguistics.
Ini subjek feveret eca,tambah feveret bila dapat carry mark 35/40.Thanks Mr Lim!.Bila dapat 35/40 kira bersyukur dah.Yelah,means ada 60% lagi marks untuk exam.Mula-mula takut juga sebab takde TIPS untuk subjek ini.Nasiblah last Friday,kawan post tips dekat FB.syukur sangat-sangat.Then,hari Sabtu dan Ahad study group dekat kedai mamak - rumah classmates.Even terpaksa stay late,tak kisah sebab study ramai-ramai tu buat hati eca senang,apa yang dibaca pun senang nak faham.Nasib dapat study group yang bagus,tapi kalau tidak bagus....nah,amik kau!.buang masa dan tenaga.

Sekali lagi,masa exam...tangan ne sakit je pegang pen.eh mengada-ngada la sangat tangan neyh.Nak menulis pun payah.Tapi syukur alhamdullilah,dapat jawab semua soalan,except soalan number 11 tanya pasal theory!.Alahai part-part theory ne susah sikitlah..... >,<"

tapi,eca dengan ini menyatakan eca konfirm dapat A....harap-harap dapat A+ lah!.

Phonetics and Phonology.
Ne paper yang baru habis je.Soalan dia sama seperti last semester,tapi ada perbezaan sedikit,which dia tanya kelebihan bila ada pengetahuan pasal "sebutan" dan "stress pattern"..amekkaw,eca tak baca pasal tu!.Nasiblah jawab ikut logik akal je.So far,soalan lain dapat jawab dan paling penting,bila idea nak bagi contoh mencurah-curah!

maka,berakhir sudah semester 7 yang penuh suka ini.
Tunggu result 3minggu dari sekarang,harap dapat Dean List semester ini.
Berjumpa lagi dengan cerita semester depan,,,wahhhh dah semester 8!.
hell-O junior,tepi sikit,'kakak senior' nak lalu........

(>__________<)

kutinggalkan dikau dengan kenangan.

4 comments.. read them below or add one

::CIK LYNN:: ::CIK LYNN:: 10 January, 2012
sronoknya dh abih exam...cik lynn bru nk msok sem 7 bln 2 ni...=)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 10 January, 2012
InsyaAllah.. mg2 eca berjaya n dpt A :-)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 11 January, 2012
@::CIK LYNN::....bulan 2 nnti dah masuk sem 8 :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*