tumbuh kebencian kepadanya



^_ASSALAMMUALAIKUM_^

ish ish ish,baru ura-ura nak dipinang tetiba timbul kebencian pulak dah!.
tak senonoh betui kan?.

eh eh eh,kebencian bukan kepada si 'dia' tu,tapi kepada FACEBOOK yang selama ini menjadi teman kala kesunyian,pengubat jiwa dan raga,tempat luahan rasa cinta,benci dan kecewa...oit!.melalut betul dah neyh....tahu kenapa eca benci FACEBOOK tetiba?!..

benda tu hah...OTHER MESSAGES.

baru perasan Other Messages tadi lepas cek inbox tue...tahu apa yang eca kesalkan?!...
ada orang hantar MESSAGES nak suh editkan blog!..aduhaiiiiii,messages tu bulan September 2011.Hah,dah berapa bulan dah tue......geram siot!.rasa cam nak hempas lappy neyh,eh eh eh,ingat benda murah?!.#acah je nak hempas.....

Sorry kepada tuan empunya FB yang bernama Ajriya Amran dan Izzah Syahira..eca baru perasan messages anda berdua pasal nak editkan blog serta buatkan signature.#SORRY SANGAT-SANGAT TAU!!!!...#jika anda membaca ENTRY ini,please do inbox me again. :)

btw,kepada sesiapa yang ingin BLOG mereka eca editkan dengan harga RM20 sahaj,boleh baca detail dekat sini ----> SERVIS EDIT BLOG.So,supaya eca tak terlepas pandang,better korang send email ke ecasha.89@gmail.com dan Facebook sekali.

p/s : sedang lagi cari ilham nak design blog seorang mama
p/s : petang ne nak baked/steam cake (^.^)
p/s : esok jemput mai rumah.Taman Ehsan Kudat,Lot 229 :)

4 comments.. read them below or add one

Azzah Azzah 22 January, 2012
muda2 dah lupa?..:)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 22 January, 2012
adehh rugi tu eca.. xpala... nanti ada rezeki eca, dptlah job lain plak. :-)

btw, camne perjumpaan arini?..hihi
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 22 January, 2012
@Azzah...susah penyakit muda lupa.wkwkwkw
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 22 January, 2012
@IntaNBerliaN....itulah.rerugi sesangat.hehehe...insyaallah.amin2kan:)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*