WW #37 |Logo Halal|




^_ASSALAMMUALAIKUM_^



sentiasa periksa logo halal di setiap barang makanan/minuman yang dibeli 

voucher membeli-belah?!.ada di SINI.


4 comments.. read them below or add one

Cik Azizah Cik Azizah 26 January, 2012
kadang2 kita main beli je tak perasan logo halal ni..bahaya gak kan huhuhu
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 26 January, 2012
akak selalu check halal yg ada tulis halal malaysia.. hihii

tp tu la, ada je yg tulis halal tu.. sekadar perkataan HALAL je kan...

ohya, pasal puding tu.. actually, yg bawah tu x hancur tp yg jeli tu hancur sikit la sebab bila potong, asyik terlanggar buah laici je..hihih
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 26 January, 2012
@Cik Azizah,.itu lah,main amik je kan klu kt kedai,nmpk sedap terus grab
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 26 January, 2012
@IntaNBerliaN,kebanyakan yg tulis halal je tu bukan halal pun kan?.xdpt kelulusan jakim rsanya.hehehhee

eh eh,nnti nak try resepi akak tu.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*