Yeah,menang Novel Ombak Rindu.



^_ASSALAMMUALAIKUM_^

berita gembira ne terima semalam.Balik je dari makan bersama-sama buddies tersayang,on FB,on Blog..tetiba Papa Hot inform 




link penyertaan paling atas tue....wow!.
makcik menang motor eh eh makcik menang novel!.
hadiah hari jadi pertama tahun ini (kiranya!)
eca menang ne melalui entry,kalau nak harapkan random pick,takdapat rasanya kan?.
insyaallah,next week dah sampai agaknya hadiah tu ke tangan my parents sebab bagi alamat pejabat parents
nak bagi alamat rumah sewa,semua da mula busy next week dengan exam masing-masing.
tak sabar nak baca novel tu buat kali ke-?....siap ada muka Aaron Aziz.cair cair cair.

btw,tetiba tadi dekat kolej,tersebar pula berita kemenangan neyh.

Situasi 1.nak tunggu masuk exam hall.
kawan 1 : ada orang tu happy terus,menang novel ombak rindu!.
kawan 2 : kau menang camna Ca?
Eca : hehehe,aku join kontest dekat blog.

Situasi 2.jalan kaki balik rumah.
kawan 1 : Eca menang novel Ombak Rindu,cover Aaron Aziz.
kawan 2 : iya Ca?.
Eca : iya.balik dari makan semalam dapat berita gembira.

ne semua sebab semalam terus post status menang GA ne.hahaha
blushing lak bila kawan-kawan cakap camtu,yela...dorang cakap masa tu memang ramai orang.
eh eh,at least eca dapat 'sesuatu' hasil berblog dan ikut kontest blog kan?.
takdelah dorang leh cakap,"eca busy blog ntah apa-apa jak".
Malas nak cakap,hasil berblog eca selama ini,terutama melalui tempahan edit blog dah tampung kos sara hidup eca disini.Dapatlah enjoy sikit dengan kawan-kawan.

*so,kawan-kawan diluar sana,janganlah ingat blog ne tak mendatang faedah.Kalau guna dengan betul,insyaallah...ada yang ganjaran bakal diterima*



6 comments.. read them below or add one

Cik Azizah Cik Azizah 06 January, 2012
terbaik la eca! tahniah2...rezeki tu yunk...nak pinjammmmmmm!! hahaha
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 06 January, 2012
@Cik Azizah...rezeki kak.memang lma dah nak novel ne :)
::CIK LYNN:: ::CIK LYNN:: 06 January, 2012
thniah...=)
alhamdulillah, rzeki kita kn...hehe
ABU ABU 06 January, 2012
wah tahniah.. untungla :D
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 06 January, 2012
@::CIK LYNN::..yeah,rezeki kita kan?.nanti klu ada contest gtau eca yerr... :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 06 January, 2012
@ABU..amat menguntungkan..heheheheh :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*