kulihat kehijauan


Assalammualaikum.

sesekali kita lari untuk melihat keindahan alam tiada salahnya kan?.Lari dari dunia teknologi,lari dari dunia kesibukan dan melihat betapa indahnya hidup ini atas kurniaanNya.

ohya,ahad yang lalu,eca outing dengan members of we love lepaking.melihat panaroma tempat orang..dan yerp,eca melihat sesuatu yang hijau..apakah dia?!.will update soon!.

dan kali ini,eca nak bawa korang melihat kehijauan yang lain pula....JOMmmm (semangat weii semangat!)

.penaja 'giveaway' akan datang!.
edit blog beliau sebagai satu tanda penghargaan atas kesudian menaja giveaway eca.
#so,kalau rasa nak menaja giveaway yang akan datang,email me --> ecasha.89@gmail.com




Peserta pertama Rumah Terbalik FM Giveaway.
tanda penghargaan sebab laju je join giveaway eca.
#mungkin akan diteruskan untuk giveaway akan datang?!..tunggu :)


#latest client.

semuannya hijau!.dan marilah kita sama-sama melihat kehijaun diblog mereka ^-^
lepas ne nak edit satu lagi blogshop bertemakan merah,hitam,putih!#I LIKE.
#alhamdulillah,ada gak top-up duit bulan ne.nak beli baju!nak beli baju!
\*-*/




3 comments.. read them below or add one

jijie lah jijie lah 28 February, 2012
Tahniah eca sebab dpt sponsor bru..
Cik Nur Cik Nur 28 February, 2012
Hijau..baik untuk mata.. :)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 28 February, 2012
blog nisa tu cantiklah eca edit.. akak sk dgn hasil tgn eca.. mmg superb lah..hihii

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*