Lawatan ke Rumah Terbalik [Part 1]


Assalammualaikum.


Ahad,5/Feb/2012.
Akhirnya,jadi juga lawatan ke Rumah Terbalik.Terima Kasih kepada abang eca sebab berjaya buat my mom cakap,'bha..lepas makan kita jalan p sana!'.happy tersangatlah happy kalian!..menjadi yang terawal dapat menjejak kaki ke rumah tersebut.


beli tiket dekat sini :)

RM10 (warganegara with IC)
RM5 (kanak-kanak)



jom masuk rumah.......
eh eh..nampak tak kat atas tu apa?..
[tunggu part seterusnya!!!]


.pandangan dari luar.

overall,pegi sini dan dapat pengalaman baru.
teruja sekali masuk sana.
Even masa tu ramai sangat pengunjung,sampai kena menunggu hampir 30minit tapi berbaloi.

.jumpa lagi next part of Lawatan ke Rumah Terbalik.
jangan lupa join Rumah Terbalik FM Giveaway.


{ 7 comments.. read them below or add one }

dyabunga dyabunga 06 February, 2012
best nya.. nak pergi tengok jauh lah..huhu..tengok gambar je lah
Cik Azizah Cik Azizah 07 February, 2012
best giler dpt g!! tengok la kalau akak jadi g sabah nak p sini jugak lah..hehe
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 08 February, 2012
akak pun teruja tgk umah ni eca..hihii
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 09 February, 2012
@dyabunga,....nnti ada peluang datang lah sini :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 09 February, 2012
@Cik Azizah,suh asben draft kesini la lagi.hahaha :D
Saya Disini Saya Disini 10 February, 2012
wah...bestnye dpt p tngk dpn mata...ruginye xdpt p

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*