Anda mungkin MENANG,jika......


Assalammualaikum.


jemput JOIN My Little Giveaway untuk menangi HADIAH-HADIAH menarik.
tolong eca juga menang,dengan LIKE gambar ini.




Seperti yang anda sedia maklum,syarat-syarat penyertaan telah pun ditetapkan!!!...dan untuk membolehkan anda menang,anda PERLU mengikuti kesemua syarat-syarat tersebut.Jom tengok syarat-syarat penyertaan yang eca tetapkan!.


1) Anda hendaklah seorang BLOGGER,mempunyai BLOG dan berALAMAT dalam MALAYSIA (Semenanjung,Sabah,Sarawak)
Anda mesti seorang blogger untuk membolehkan anda menulis entry berkenaan giveaway ini.Dan anda harus mempunyai ALAMAT dalam Malaysia bagi memudahkan penaja/eca sendiri untuk menghantar hadiah kepada anda.So,yang alamat kat luar negara tak boleh yer.


2) Buat entry bertajuk "My Little Giveaway" (dialu-alukan entry yang kreatif!)
Tajuk entry adalah TETAP dan dialu-alukan entry yang kreatif.Tak kreatif pun takpe..tapi kalau kreatif,kan bagus.Terserlah kekreatifan anda tu :)

3) Tepek Banner diatas dan LINK-kan ke entry ini.
Syarat neyh hanya untuk tujuan promosi sahaja.

4) Follow dan Like Fanpage kesemua penaja-penaja giveaway ini.
Blogger-blogger berikut telah berbesar hati untuk menaja My Little Giveaway.Hadiah-hadiah yang anda lihat merupakan dari mereka...so,sebagai imbalan,tolonglah Follow dan Like fanpage mereka.Dan jika anda telah TERPILIH sebagai PEMENANG tapi bila eca CHECK,anda langsung tak Follow atau Like fanpage mereka,KEMENANGAN Anda MUNGKIN Akan dibatalkan.SO,please please do Follow dan Like mereka.(tak susah pun kan nak Follow dan Like).Lagipun,bila anda dah FOLLOW atau LIKE,secara tak langsung,blogger-blogger berikut juga MUNGKIN  akan Follow dan Like anda balik.Its a Win-Win Situation yer kawan-kawan.
ohya,untuk penaja Fadzmie Mohamad,sila Like Fanpage SAHAJA,sebab beliau telah buang Google Friend Connect (follow button) dari blog beliau.

5) Link entry anda hendaklah dihantar ke ruangan komen.(Link penuh,bukan sekadar URL blog sahaja!)
Anda buat entry tapi tak HANTAR link entry ke ruangan KOMEN sama seperti anda TIDAK menyertai giveaway ini.So,sila PASTIKAN anda HANTARkan penyertaan anda diruangan komen (komen untuk blog,bukan ruangan KOMEN FB)

6) Tag kepada rakan-rakan (tidak diwajibkan!)
Sebenarnya TAK WAJIB puwn.Eca saja letakkan syarat ini untuk tujuan promosi kepada rakan-rakan blogger yang lain.Hopefully,korang dapat sebarkan entry ini.Lagipun,tak salah TAG,dalam masa yang sama,anda semakin hampir untuk memenangi DOMAIN selama setahun bagi Top Referer.

7) Sila sertakan Blog ID,FB ID bagi mengelakkan penipuan (tak follow dan tak like penganjur!!!)
rujuk syarat nombor #4.So,elakkan penipuan [maksudnya,anda cakap dah FOLLOW dan LIKE tapi sebenarnya tidak).Lagipun,bila anda menang,eca juga boleh hubungi anda melalui FB.kan senang macam tu.
8) Di akhir entry anda,diwajibkan untuk letak ayat ini: 

" My Little Giveaway dianjurkan oleh
 Cerita Dari Hati : Eca Dwinky Asha atas tajaan 

tujuan promosi dan penghargaan kepada penaja.oke tak?!.

so,ANDA MUNGKIN MENANG,jika ikuti semua langkah penyertaan diATAS!.
hadiah-hadiah menarik menanti anda.dan jika ada rezeki..eca sendiri akan TAMBAH Hadiah-Hadiah tersebut.Insyaallah.


Anda mungkin MENANG,jika......

3 comments.. read them below or add one

AnonymousAnonymous 17 March, 2012
http://wanwidget.com

pertama kali sampai sini
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 18 March, 2012
ok.. nanti akak jon.. tp entry biasa je lah.. kreatif2 ni akak xreti sbb mmg lah sgt xkreatif..hihiii
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 18 March, 2012
@IntaNBerliaN,entry akak biasa2 je tpi mampu menarik perhatian kwn2 ;)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*