Azy Collection,yang cantik dan bergaya!


Assalammualaikum

Jemput JOIN My Little Giveaway dan menangi hadiah-hadiah yang menarik.

Azy Collection,blogshop ini menawarkan pelbagai barangan menarik untuk anda miliki dengan harga yang berbaloi-baloi.Jom cek-out barangan-barangan menarik untuk semua golongan,baik lelaki,wanita,si gadis,ibu-ibu mengandung dan lain-lain. 

Jaket untuk si jejaka.

untuk para wanita,,,blouse,cardigan,pre-love item!

hey,couple(s),
you might look gorgeos going dating when wear this lovely couple-shirt 
couple-shirt.

beg for ladies!!!.some are branded handbag grad AAA.

kalau anda semua mencari barangan 'handmade',disini ada...... 

macam-macam ADA kan,ADA lagi neyh....................


untuk KESIHATAN dan KECANTIKAN anda semua,mari mencuba PRODUK ini.

[wanna GRAB it also~.~.muahahaha]

 


ibu-ibu yang mengandung ataupun dalam pantang,boleh cuci mata dengan produk ini

Bio Selusuh,untuk ibu hamil 37-38 minggu.

Set Nona Roguy boleh dimiliki dengan harga RM300++


wahh,betulkan eca cakap, "Macam-Macam Ada!!!!'.
ADA LAGI neyh.........................

memandangkan taklama lagi nak masuk bulan puasa,baik korang mula mencari kain ela untuk dijahit lebih awal.Lebih awal korang hantar,lebih awal SIAP dan tak mendatangkan masalah.



rambang mata kan memilih?!...eca pun >,<"
semua ini boleh didapati dalam ALBUM ini dan ALBUM ini.

cop cop cop,nak yang dah berjahit pasang siap pun ADA!!!.

dan banyak lagi di Album Ini.Sila cuci mata oke?!.

macam-macam ADA di Azy Collection ne tau,tak rugi korang window shopping online disini.
untuk dapatkan sebarang pertanyaan mengenai tempahan dan semuanya,boleh cek out sini.

btw,pemilik Azy Collection ne juga mempunyai sebuah blog peribadi yang banyak berkongsi dengan pelbagai cerita...jom baca entry-entry beliau di Syuwai Story : Bukan Cerita Tentang Coklat.


:: just for her ::
thanks for the SPONSORED for my GA.Semoga bisnes semakin maju dan maju dimasa akan datang...dan semoga semakin bahagia.dengar-dengar tak lama lagi.[gossip lagi]
korang!!!.
Jom cuci mata dekat Azy Collection tau!

4 comments.. read them below or add one

dya nasir dya nasir 27 March, 2012
beg coklat tu lawa lah..hehe
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 28 March, 2012
@dyabunga macam-macam kaler ada tau :D

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*