Lens Baru!


Assalammualaikum.


yeehaa,akhirnya barang yang ditunggu-tunggu dah sampai ke pangkuan eca.Itu pun terpaksa ambil sendiri dekat Pejabat Pos Laju Kota Kinabalu.err,takpe yang penting dah dapat.

eh eh,berani beli LENS thru online?!.ye ye,eca memang berani beli.Dan kini,Mr Kens~ dah ada madu baru...memadukan mr kens~,tapi mr kens~ tetap the one and only!


mr kens~ the one and only sweetheart.
dan lens baru!!!!.wah,semangat kau ca~

berani kan eca beli lens secara online?!.heho......
sebenarnya ini bukan lens betul-betul tau!.
ini ialah CUP LENS


cuplens ne mutli-purpose tau.Boleh jadikan ia sebagai pen holder,ashtray,tabung duit dan sebagainya.Tapi eca gunakan cuplens ne sebagai botol air.kelas minum guna lens.hahaha.

dah lama tahu pasal cuplens ne,cuma tak tahu nak beli kat mana je.Dekat sabah ne pula tak jumpa.Dah tanya Ejump,tapi dia pun tak tahu.Kebetulan hari tu,budak Fatin ne pula update WordlessWednesday #7 mention pasal cuplens ne...hah,terus tanya dia dan ehem ehem. :)

abang Fatin ne yang jual cuplens ne,cek dekat SINI.
Harga : RM 35 (semenanjung) RM38 (sabah) 
btw,it is a CLEARANCE STOK,so,cepat GRAB selagi STOK masih ada!.

telah selamat dirasmikan dengan membancuh air teh kedalam cuplens ne.
oh ya,tahu kenapa eca kena ambil sendiri cuplens ne kat Pejabat Pos Laju?!.
Waktu PosLaju datang kerumah,takde orang kat rumah.eca pun penat fikir,eca kat mana masa tu eh?Sebab seingat eca,sepanjang minggu lepas eca dekat rumah je.Then,posmen ne suppose akan letak surat pemberitahuan tuk tuntut barang dekat pejabat pos kan?!.Tapi,takde pun!..

Sian Fatin terpaksa layan perangai eca neyh.Nasiblah hari tu,Fatin call eca inform barang tu dah ada kat Pejabat Pos Laju.Begitulah ceritanya sehingga eca terpaksa pergi ambil sendiri cuplens ne kat pos laju.

So,eca pun tak tahu apa sebenarnya kejadian posmen dan 'surat' tu.Peti surat tuk rumah eca ne memang takde kunci,tapi sebelum ne takde pun kejadian surat-surat kami hilang.Kejadian kasut,sandal dan baju hilang adalah! T________T" .agak misteri disitu,ianya perlu disiasat!!!huhu.


mood happy sebab dapat cuplens baru,beli guna duit dari edit template blog tau!.
as a reward kepada kerja keras eca la juga.
ko ada?.takde kan~~.lalalala.

6 comments.. read them below or add one

Unknown Unknown 23 March, 2012
wah..eca tolong amik gambar photoshoot jijah banyak2..hee
Shiema Sufian Shiema Sufian 23 March, 2012
nak beli jugk lah. omeinyeee (:
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 25 March, 2012
@CikPuan Azizah boleh je..tunggu jdi hebat dulu :D
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 25 March, 2012
@shiema sufian beli la cepat!!!..nk habiskan stok tu :D

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*