Pemenang Rumah Terbalik FM Giveaway.


Assalammualaikum.

yeah,eca nak umum pemenang Rumah Terbalik Fm Giveaway.
sebelum tue,nak ucap terima kasih atas semua penyertaan korang....walaupun eca sendiri tahu ada satu syarat dimana korang kena nyatakan entry eca yang menjadi kegemaran korang dalam setiap penyertaan korang tue.Sebenarnya,eca buat syarat tu sebab nak tengok entry mana yang diminati.So,dimasa akan datang,eca akan perbanyakkan entry tersebut (means-lain versi,bukan re-post balik-balik entry tu!.hehehe).rujuk SINI untuk lihat senarai nama peserta.

so,kita PEMENANG UTAMA yang akan menerima Rumah Terbalik Fridge Magnet ialah ;

peserta number 10 dan 22 :

10:  http://alongnidar.blogspot.com/2012/02/rumahterbalik-fm-giveaway.html
22: http://recycleboxes.blogspot.com/2012/02/rumah-terbalik-fm-giveaway.html

5 Pemenang Keychain.
2 pemenang cabutan bertuah oleh my dearest housemate,Miss Rain dan Miss Patma.

14:http://husna-una.blogspot.com/2012/02/rumahterbalik-fm-giveaway.html
23:http://mrsbullat.blogspot.com/2012/02/rumahterbalik-fm-giveaway.html

3 pemenang pilihan random.org :

6. http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/02/rumahterbalik-fm-giveaway.html
11. http://mieza221088.blogspot.com/2012/02/rumahterbalik-fm-giveaway.html
21.http://fizah-sukhri.blogspot.com/2012/02/rumahterbalik-fm-giveaway.html


payah juga buat keputusan ne..terpaksa minta tolong housemate kesayangan dan encik random.org.kepada yang tidak menang,jangan risau....CUBA NEXT GIVEAWAY eca pula,which akan berlangsung kurang dari sebulan.....*tak lama lagi*.

kepada peserta di atas,eca perlukan detail-detail berikut untuk proses penghantaran hadiah.
Nama:
Alamat:
No. Telefon.
*nyatakan korang menang apa!.

email ke ecasha.89@gmail.com

diharap semua telah berpuas hati dan tidak kecil hati jika takde rezeki menang kali ne.
nak bagi semua menang,payahlah kan,tapi berita baik untuk semua PESERTA:
eca dengan ini bermurah hati untuk menghadiahkan korang,
HEADER atau BANNER PERCUMA!
*email ke ecasha.89@gmail.com jika untuk proses tersebut.*
*letak subject -HEADER/BANNER PERCUMA*
-kalau korang nak,kalau taknak,boleh abaikan!.dan takde DOODLE yer.

PLEASE DO WAIT FOR MY COMING GIVEAWAY!

{ 11 comments.. read them below or add one }

dyabunga dyabunga 01 March, 2012
tahniah kepada yang menang..:D
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 01 March, 2012
tahniah pd pemenang :-)
anisalya anisalya 01 March, 2012
tahniah ye pada yang menang tu...
FiZ FiZ 01 March, 2012
i'll email u dear
Nida Nida 01 March, 2012
Alhamdulillah.. syukur.... gembira tidak terhingga, dapat menang hadiah utama..

Kak Nida dah sent details through fb and email... harap selamat diterima.

Thanks ye Eca.. suka sesangat ni:)
Tahniah juga buat para pemenang :)
lin~ lin~ 02 March, 2012
terima kasih (:

alhamdulillah~
mrs.BuLLAt mrs.BuLLAt 02 March, 2012
alhamdullilah menag,,terima kasih bebanyak,,jap lagi saya send email k..
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ 04 March, 2012
Salam Eca.Alhamdllh,ada gak rezeki k.atie disini.
Dah htr detail melalui FB..dpt tak?
QasehnyaRania QasehnyaRania 07 March, 2012
Salam..eca tempahan banner free ada lagi tak..?
Kalau ada ciksu nak...boleh...
uNa uNa 14 March, 2012
una br terjah cni..alhamdulillah..bertuah..smoga ade rezeki una lg utk dpt hdiah 2..hehhe
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 16 March, 2012
tahniah kepada semua,dan terima kasih atas kerjasama anda!.. :)
my little giveaway akan berlangsung tidak lama lagi.hehehe

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*