Pin Blogger yang comel.


Assalammualaikum.

Actually,banyak benda nak update,sebab hujung minggu eca begitu packed!.Hari Sabtu je pun yang pack,hari Ahad dihabiskan dengan meREHATkan a.k.a tidur tak sedar diri!.#dengan harapan bakal-mak-mertua tak baca ne.muahahahah!.So,kita update satu demi satu.......bermula dengan encik pos yang handsome send something dekat rumah.

semuanya 9pcs for RM15.
RM3 for 1pcs.
RM5 for 3pcs.
RM6 for post laju (semenanjung)
RM9 for post laju (sabah/sarawak)

eh eh,bukan eca yang jual oke?.takde nak bisnes-bisnes lagi.
eca beli dari Wanie,seorang blogger juga :)
jom cek out her blog -->  Pelangi Chenta @ hafizwaniey.blogspot.com

nak beli ne email beliau dekat --> norshawaniy@gmail.com
cek out juga Wanie's Blogshop oke?

So,last Saturday kan ada sesi photoshoot dengan Jijie and Ejump,eca pun pakai lah.Pin dekat shawl...ohye,tu inner denim kaklong beli dekat Radiusite.



Hasil eca berphotoshoot!.Ini,Ejump yang ambil..sayang giler tak nampak pin tue T_T".Satu pin blogger comel ne dah digiveawaykan kepada Jijie.|She wrote about it in her entry|

Ada orang tanya,"kenapa beli banyak betul neyh?".
eca jawab," sebab diGIVEAWAYkan dalam 2nd Years Giveaway!".

so,boleh tak awak semua tunggu 2nd Years GIveaway eca?.
please (*-*)

{ 12 comments.. read them below or add one }

Unknown Unknown 05 March, 2012
wah comey! memang blogger tegar ni..heeeeee
SuparMan SuaRez SuparMan SuaRez 05 March, 2012
Banyaknya Beli...Mintak Satu Boleh?? ahaha
Miss N™ Miss N™ 05 March, 2012
Comeinya.. :)
besar mana eh pin tu.. :)
nak beli lah..hihi
sueada sueada 05 March, 2012
yeeee. :)
saya tggu GA tue.
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 05 March, 2012
akak berkenan lah pin tu eca.. nanti nak join lah GA eca.. nanti bg akak mennag tau..muahahhahah

btw, nanti bg almat dkt akak tau... sbb semua yg xmennang hadiah sponsor akn dpt flower hp strap.. so, nanti bila flower hp strap tu akak dah dapat.. baru akka pos dkt eca.. tp sblm tu, bglah alamat dulu..hihii
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 06 March, 2012
@Cik Azizah,ish takdenya blogger tegar...beli sebab comel :D
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 06 March, 2012
@SuparMan SuaRez..xde kuota tuk bagi2 ne..semua digiveawaykan :D
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 06 March, 2012
@Cik Nur..kecil jek syg...agak2 panjang 3cm je..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 06 March, 2012
@lurun namzar..tunggu jangan tak tunggu tau :D
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 06 March, 2012
@IntaNBerliaNhahaha.ada lak camtu..oke oke.nnti eca send alamat kat akak :D
ciksukaberangan ciksukaberangan 06 March, 2012
tak nampak pulok gambar masa pakai. hehe

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*