sesekali berphotogediks.


Assalammualaikum.

Seperti yang eca mention beberapa hari di Facebook dan Fanpage eca,juga terselit sedikit di dalam blog,eca akan buat sesi photoshoot dengan Jijie dan Ejump.Sebenarnya,sesaja nak buat photoshoot ne,sesekali test mr kens~...lagipun nak asah bakat terpendam sambil timbah ilmu dari otai!.hahaha.

Ini sebahagian dari gambar hasil photogediks eca...


~bakal jadi header blog~
.coming soon.

I'm not ready oke.mr photoG?

senyum senyum ada makna. :D

mata saya sepet!!!

merenung masa hadapan :D
sebenarnya ejump should ambil gambar ne dari tepi bha,supaya nampak tu pin blogger.


sebenarnya photoshoot tuk jijie dan ejump....couple photoshoot a.k.a pre-wedd!.hahaha.kasi hint sikit supaya cepat-cepat kahwin,risau ne terpotong line.#potong line apanye,BF pun takde!!!.tapi,tumpang sekali lah!..lagipun ejump ajar *lebih kepada memarahi! cara mengambil gambar dengan betul.so far,result photoshoot memang terbaik..tunggu la dapat gambar ejump & jijie yang eca ambil.lepas tu komen keyboard rosak pun takpe.hahahaha =.="

notakakitangan ::
sesekali berphotogediks takde salah kan?.nak upah eca ambil gmbr korang,sila berfikir 150juta.

{ 16 comments.. read them below or add one }

dya nasir dya nasir 06 March, 2012
berphotogediks xajak dya..dya suka berphotogediks ni..heehe
Zaza Iman Zaza Iman 06 March, 2012
wah eca..zaza pun dh lama xsnap2 pic :)
Unknown Unknown 06 March, 2012
ngeee~~ comey..last berphotogediik masa kawen ri tu...tak reti sebenarnya nak posing2 ni...ngehngehngeh


jijah doakan eca cepat jodoh! Ameen..
Unknown Unknown 06 March, 2012
hehe...nana xreti nk posing2:)
Unknown Unknown 06 March, 2012
Salam Eca,

Comelnye kamu :)

Salam kenal!
Saya Disini Saya Disini 06 March, 2012
wah..bestnye dapt fotogedik ngn kwn2
FatinKADIR FatinKADIR 06 March, 2012
jom snap dgn fatin plak...
hri2 leh fotogediks..fatin pn ske..
hehe,,
nice tooth..i'm photographer + dental nurse..
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 07 March, 2012
wah best2,... akak pun sk tp xda org nak ambik gambar..hahhahhahhahah
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 09 March, 2012
@dyabunga,hahaha.suka juga eh?.xpe xpe,nnti ada jodoh,kita photogediks sama2 :D
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 09 March, 2012
@Cik Azizah,mekasih mekasih...tau comel.hehehehe.....

kena selalu tgk gmbr photoshoot org lain,tahu la cmna nak posing tu :D
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 09 March, 2012
@Saya Disini,photogediks bersama abg dan awek dia je :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 09 March, 2012
@IntaNBerliaN,cuba dkt dgn eca,hari2 eca amik :D

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*