Azza Life Story,vector murah ada diSINI


Assalammualaikum.



ada masa lagi untuk sertai My Little Giveaway dan menangi hadiah-hadiah yang menarik!.
penaja kali ini akan berikan anda VECTOR secara percuma.hanya untuk 3 pemenang SAHAJA.



Nur Azzah Umairah Binti Rasid,berusia 18tahun (02 Oktober nanti),lepasan SPM lah kiranya.
Berasala dari Tawau dan kini menetap di Sandakan,Sabah....eh eh,satu negeri pula neyh.
tapi dari tempat eca nak pergi Sandakan,jauh jugalah!.

Seorang blogger yang bergiat aktif dalam mengambil tempahan memvectorkan gambar.Amat menyukai matapelajaran math dan suka mengambil gambar.jom jom baca Tips Belajar Math dari sis Azza ne.konfirm selepas ini korang akan lebih mudah memahami pelajaran tersebut.


*klik untuk maklumat lanjut*

Tempahan Vector memang murah dan korang boleh dapatkan dalam bentuk tranparent (.png) mahupun vector + background mengikut permintaan.Boleh juga vector gambar couple.(sweet je gambar couple divectorkan.#dreaming of something!!!!)

jom survey harga tempahan doodle pula ;;
1 Single Vector = RM 3
2 Single Vector = RM 5
1 Double/Couple Vector = RM 4
1 Double/Couple Vector + Background = RM 5
1 Single Vector + Background = RM 4
1 Single Vector + Header berVector = RM 5
Header BerVector = RM 3


pembayaran boleh dilakukan melalui Topup/Transfer Digi/Celcom

dan BERITA BAIK UNTUK KORANG..
Azza Life Story(Blog Biru Langit) sedang menganjurkan Vector GIveaway
#suka BANNER neyh,sapa dapat TEKA,eca belanja COKLAT.

So,nak tahu apa syarat-syaratnya...JOM TERJAH VECTOR GIVEAWAY!!!


dear sis Azza ;;
thanks for sponsoring and thanks for the  NICE VECTOR of myself.
(vector boleh tengok kat bahagian 'cikguru eca' ditepi neyh --->)
I wish u be more succes in life..all the happiness with you.
congrats for your SPM result and yes,hopefully,you'll achieve your dream.


jom cepat-cepat sertai My Little Giveaway!!!!.

{ 10 comments.. read them below or add one }

IntaNBerliaN IntaNBerliaN 26 April, 2012
mcm best je ber'vector' ni.. gambar eca pun ada..hihi
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 26 April, 2012
lupa lak.. singgah sambil klik2 utk duit eca shopping..hihii
Papa Mifz Papa Mifz 26 April, 2012
1st time dgr vector2 nih...huhu
Che Azza Utsukushii Che Azza Utsukushii 26 April, 2012
hehe. .malu pula. .
thnks sis buat entry nie . .
terharu. . ;))
Yas y Yas y 26 April, 2012
Sorry lewat dtg eca...agak sibuk la minggu nih...errr hrtu bukan ke eca guna blogspot? baru tuka atau yas tak pasan?
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 26 April, 2012
@Papa Mifz haha...doodle da biasa dgr agaknya :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 26 April, 2012
@Yas y xpe bro~

sama la kita sibuk je.
fieda fieda 27 April, 2012
ye la gambar eca ada kat situ...

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*