Finalist My Pinky Moment


Assalammualaikum.


My Pinky Moment,pencarian duta kaler PINK!!.wakakakaka.tak sangka-sangka akhirnya gambar yang dipertaruhkan tersenarai antara Finalist My Pinky Moment.

jap jap,refresh balik ingatan korang tu.....baca entry PINK di sini...dan gambar yang dipertaruhkan ialah :


babychenta,last raya 2011.
umur masa ne, 6bulan ++ rasanya.Sekarang dah setahun 2bulan ++.
tapi badan dia maintan kecil macam tu je.hikhikhik.

erhhh,rindu dengan anak sedara eca ne.Insyaallah Sabtu/Ahad ne nak shopping shopping beli barang for practical use with kaklong and her family.yeehaa ^-^


ohyeahhh.Alhamdulillah...tersenarai juga antara 23 Finalist My Pinky Moment.
Finalist ke-20 : Besar Nanti Nak Jadi Blogger. (macam mama eca lewwtewww)
bersaing dengan gambar-gambar penyertaan yang agak AWESOME juga tue.
rasa macam gambar ne,macam tak layak je =.="
takpe,tak menang pun takpe..dah masuk FINAL tu bersyukur jugalah..berkat usaha meminta LIKE dari korang semua la tu.

jap jap,nak buat persediaan 'speech' JIKA eca dan babychenta menang ;;
"terima kasih buat semua datuk-datuk,nenek-nenek,pakcik-makcik,abang kacak,kakak cantik,adik manis kerana kesudian anda LIKE gambar babychenta.Ucapan khas ditujukan buat Mr Kens~ atas hasil kerja bersama photoshop dan photoscape sehingga terhasilnya gambar yang superperasancun ini.Tahniah kepada diri sendiri kerana menunjukkan kebolehan mengambil gambar.Terima kasih kepada kesayangan,babychenta sebab sentiasa jadi model free buat mama.terima kasih semua....ouchhh,touching sungguh menang neyh.terima kasih semua,jasa korang takkan dilupakan sampai bila-bila...please ingatkan eca kalau eca lupa...terima kasihhh~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dan tidak lupa kepada blogger eyriqazz dan madammondoq atas contest ini."
*kesat peluh jap*...SAMBUNG;;

"terima kasih kami juga buat blogger _____,blogger ______,blogger ______,blogger ______,blogger_____ dan bla bla bla atas kesudian LIKE gambar ini.Selain itu,ucapan terima kasih kami juga buat semua pekerja canon,photoshop,photoscape atas bantuan membina dslr,software-software edit gambar bagi menaikkan lagi kecantikkan gambar tersebut.Tidak dilupa,tukang jahit baju pink yang cantik dan comel.Peminat-peminat pink serta pencinta-pencinta pink.Ohyeahhh,juga kepada penyanyi Pink."

*macam melampau pula speech macam ne kan?!hahaha*


kalau menang,alhamdulillah.tak menang,bukan rezeki kan kan kan.Rasa rendah diri sesangat.Tambah-tambah bila bersaing dengan gambar Mat Jambu ne.[serius,my VOTE for him!.muahaha]

{ 14 comments.. read them below or add one }

IntaNBerliaN IntaNBerliaN 24 April, 2012
hahhahha siap dah ada speech... tiba2 terasa mcm ABP..hihii

btw, good luck yer baby yg comel.. hope ada rezeki utk menang... :-)

singgah sarapan jacob's
cik_zetty cik_zetty 24 April, 2012
tahniah kerana terpilih utk finalist my pinky moment

gud luck utk final :)
fieda fieda 24 April, 2012
wah..awal2 ye prepare ucapan..takper..sediakan payung sebelum hujan..good luck eca..

tak tau la nape dgn shoutbox tu eca..dulu pakai fibox prblm jgk..ni pun mcm prblm jgk..ada2 masa kot jadi gitu...

done samsung..
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 24 April, 2012
akak singgah survey harga volkswagen
sue zainun sue zainun 24 April, 2012
hehe dah siap speech tu..:p moga ada rezki utk eca
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda 24 April, 2012
gud luck ye eca dear.. ^_^

klik3..
AkmaFaizal AkmaFaizal 24 April, 2012
wah tahniah2..mogA2 adelah rezeki utk ank tu nnt..Aminnn
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 24 April, 2012
@IntaNBerliaN tengokla sapa makcik dia..kan comel gak :D
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 24 April, 2012
@IntaNBerliaN tengokla sapa makcik dia..kan comel gak :D
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 24 April, 2012
@cik_zetty mekaseh mekaseh..(sambil lambai2 tangan ala ratu cantik)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 24 April, 2012
@fieda sedia berlatih supaya tak gugup :D
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 24 April, 2012
@sue zainun hikhikhik....insyaallah ada rezeki :D
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 24 April, 2012
@AkmaFaizal mekaseh,insyaallah adalah rezeki tu kan?.hehehe

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*