My Pinky Moment Contest


Assalammualaikum.

para readers dan lovers cerita dari hati : eca dwinky asha mesti TAHU dan ALERT sangat kan warna kegemaran eca.....PINK!!!.So,kali ini,eca join My Pinky Moment Contest,kelolaan blogger Eyriqazz dan Madammondoq.

apa yang tidak PINK bagi seorang ecadwinkyasha?!.
sebuah HP tak-berapa-nak-pintar berwarna PINK --> sudah dimiliki hampir setahun.
shawl + baju kaler PINK --> walaupun tak banyak,tapi tetap ada!.
walaupun HP,baju-baju +shawl-shawl tu LAWA bergaya berwarna PINK,
tapi KALAU TAKDE satu benda ne dalam sehari,mungkin macam ada je benda tak cukup.
ermm,apa dia?!.
Blog Pink ne lah!!!.kecintaan setiap hari.medan meluah perasaan dan mencari teman baru.


PINK Blog lama kini dah berwajah BARU.tetap PINK -->


dan kini,kecintaan kepada PINK,telahpun menurun.

(gambar ini dipertaruhkan..moga-moga ada rezeki tuk eca dan babychenta)
enlarge viewed,please click HERE.

inilah yang dikatakan "makcik borek,anak sedara rintik".
[apa buruk betul bunyinya?!.hahahaha]
So,jom THINK PINK dan join contest ini ^-^

Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com danMadammondoq.com ditaja bersama



.moga-moga ada rezekinya.

{ 9 comments.. read them below or add one }

sal ya sal ya 15 March, 2012
gud luck yang. cantik blog eca skg. berwajah serba baru.
Unknown Unknown 15 March, 2012
respon to ww: hehe, suami pandai masak, dia xmakan sangatpun, sonok tengok kita makan ja... kita? sangatlah berisiko untuk gemokkk... hohoho (^___^) bahaya~
Unknown Unknown 16 March, 2012
comel baby..good luck yaa...
emarieys emarieys 16 March, 2012
good luck eca..patutulah blgo berwajah baru ni..hehehe


p/s : eca, akak nak letak border pada gambar entry caman erkh.
Unknown Unknown 24 April, 2012
Tahniah, anda Finalist My Pinky Moments Contest http://www.eyriqazz.com/2012/04/finalist-my-pinky-moments-contest.html

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*