Greennnpanda Craft,dapatkan hasil craft kesukaan anda!


Assalammualaikum.


ada seminggu sebelum eca tamatkan My Little Giveaway,cepat JOIN!.

Mari kita berkenalan dengan penaja giveaway seterusnya yang bakal berikan korang hadiah berupa Felt Craft(HP Strap) yang comel dan menarik!!!!.


klik SINI untuk ke blogshop ini

Greennnpanda Craft adalah milik seorang blogger iaitu akak Nisa Azman.Blogshop ini merupakan perniagaan sampingan serta hobi beliau...Jom kita skodeng kejap hasil craft yang pernah beliau lakukan :


bunny,bear,cupcake,star keychain/HP Strap


bantal pengantin

comel dan cantik kan?!
eca paling berkenan dengan Angry Bird tu.hehehe!
ada cerita disebalik angry bird.
(tengok gambar Angry Bird diheader Greennnpanda Craft)

selain Greennnpanda Craft,Nisa juga ada sebuah blog personal iaitu, Greennn Inspiration.
Blog personal ne adalah dalam bahasa inggeris yang amat mudah difahami oleh semua.


klik SINI kalau nak melawat.

So,kalau korang nak memperbanyakkan bahan bacaan berbahasa inggeris,eca memang akan cadanagkan korang melawat blog Greennn Inspiration neyh.Bahasa yang mudah dan pengunaan ayat yang gramatis.Kak Nisa ne amik course Bachelor of Linguistic and Literature di UM (tak silap eca!).Subjek pun lebih kurang je dengan eca,tapi eca ambil Bachelor of Education (major in Language and Literature).


eh eh,ne bukan Sis Nisa oke?!..this is her little daughter.
Hannah is 3 years-old already.
"Happy Birthday,Hannah"
May you will be a great girl in the world,success in life,becoming the inspirational woman,
and enjoy the life sweetie :)

muka sis Nisa kalau korang nak tengok,jom terjah cepat Blog Greennn Inspiration dan Greennnpanda Craft.

dear Sis Nisa,
thanks for sponsoring My Little Giveaway.
May you'll achieve more in your life...may all the happiness is with you and your family.
May you will be a great businesswoman,may all the best for you.

p/s :: My Little Giveaway nak tamat next week,or maybe akan dilanjutkan seminggu lagi.Segalanya dalam pertimbangan >,<".Jemput JOIN semua :)
p/s :: lupa nak cakap,blog Greennnpanda Craft,eca yang edit.hehehehe.tapi sorry korang,tempahan ditutup sehingga habis Final Exam.(akhir bulan Mei baru buka balik!)

{ 8 comments.. read them below or add one }

IntaNBerliaN IntaNBerliaN 24 April, 2012
hasil keje nisa ni pun cantik.. :-)
fieda fieda 24 April, 2012
kak fieda berkenan dgn cupcake tu..

done jacob..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda 24 April, 2012
Thanks so much Eca coz wat review psl my blogshop & personal blog gak.. 2 in 1 lak tue, hehe... Thanks gak coz wish utk Hannah.. :3

It's ok dear..no prob la.. if nk sy sponsorkn lg, leh je.. ^_^ coz eca dh tlg editkn blogshop jd sgt2 comel..!! Thanks again!! >_<
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 24 April, 2012
mmg cntik hasil nisa! cute.. geram!
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 24 April, 2012
@IntaNBerliaN betul tu..eca suka sgt yg hp strap ne :D

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*