Penaja Contest Blogger & Forum CariCyber.com diperlukan


Assalammualaikum.



Penaja untuk Contest Blogger & Forum CariCyber.com amat diperlukan dan setiap tajaan anda akan mendapat pulangan yang setimpal dari pihak penganjur.tak percaya akan pulangan buat anda?!.mari baca apa yang bakal kami berikan.......#jengjengjeng.

Penaja Contest Blogger & Forum CariCyber.com akan perolehi ;;


Ciri-ciri blog reviewer #ehem,blog kitteww leww teww...<--ayatgediksnakmakanpenamparagaknya!
  • Google pagerank : PR1
  • Alexa Rank : 6,545 (MY)
  • Aktif
  • Lebih 1000 Followers (terima kasih yang sudi FOLLOW)
  • Organic Traffic & Referral Traffic yang tinggi 


Cara-cara untuk menjadi penaja :
  • Emelkan kepada penganjur [admin@caricyber.com] butiran berikut;
  • Tajuk : Penaja Contest Forum CariCyber.com
  • Nama :
  • Nama Syarikat/Perniagaan :
  • Barang Tajaan :
  • Nilai Tajaan (RM) :
  • URL Website/Blog : 



So,BERMINAT tak untuk menaja Contest Blogger & Forum CariCyber.com ne?!.Jangan malu jangan segan,segala pertanyaan dari kamu,kami akan jawab dengan segera!!!!!.

Jemput baca REVIEW PENAJA-PENAJA My Little Giveaway eca pula.Klik SINI!

#jeling kejap dekat penjuru sebelah kiri blog ne..ye yang kat penjuru kiri tu,comel tak banner pink tu?!.cuba tekan sikit!.
Penaja Contest Blogger & Forum CariCyber.com diperlukan

{ 8 comments.. read them below or add one }

lurun namzar lurun namzar 27 April, 2012
aaaaa saya xbleh jadi penaja.
takper, cuba lagi. :)
fieda fieda 27 April, 2012
eca join ye..wah...mmg layak ni..

jacob sepeket bak mai sini...
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 29 April, 2012
@lurun namzar ala,taja wang tunai pun ok :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 29 April, 2012
@fieda eca jadi partner je kak :)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda 30 April, 2012
camne nk jd penaja nie eca?
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 30 April, 2012
@Nisa Greennnpanda hantar email kepada admin@caricyber.com

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*