Loading...

Contest Blogger & Forum CariCyber.com

[ Eca Dwinky Asha][ Thursday, May 03, 2012][ ]
Assalammualaikum.


sekarang dah masuk bulan Mei,lepas ne Jun,Julai,Ogos....tuptuptup,dah nak Raya.eh eh,puasa korang yang tak lengkap tu,silalah ganti secara berperingkat yer!.hehehe...Nak raya,kena guna duit yang banyak.ye la,nak melaram sakan gitu kan?!....korang nak dapat duit raya?!.cepat cepat,nak dapat ke tidak?!..jom JOIN contest ini ::

tak percaya eh,join contest blogger & Forum CariCyber.com je dapat duit?!...eh eh,tapi dah namanya contest,kena ada syarat-syaratnya.........korang boleh rujuk dekat SINI.

korang mesti tak caya kan,bila eca cakap,JOIN CONTEST ne boleh menang RM300?...itu hadiah tempat pertama,..hadiah-hadiah lain pula ::

  • Tempat Pertama : RM300.00
  • Tempat Kedua : RM200.00
  • Tempat Ketiga : RM100.00
  • Saguhati (10 orang) : (akan dimaklumkan setelah genap 20 orang peserta)
  • Cabutan Bertuah (random.org - 1 hadiah setiap bulan) : Rahsia untuk sementara waktu
  • Kategori Khas (Entri Terbaik) : Percuma Domain & Hosting 15GB selama setahun

terbaik bukan?!.Jadi tunggu apa lagi,jom JOIN!..eh eh,nak join dekat mana,tekan SINI oke?!.hehehe.copcopcop,,,,sebelum korang JOIN,ne eca nak khabarkan sikit,Forum CariCyber.com ne apa sebenarnya eh?!..kot kot ada yang tak tahu lagi,yela,forum ne pun baru diwujudkan sebulan yang lalu (",) 

kelebihan mengikuti FORUM ini?!.heho..banyak banyak banyak.
  • kenalan blogger.memang diakuilah GROUP BLOGGER bak cendawan tumbuh selepas hujan,tapi bila join forum ne,korang akan dapat lebih ramai kenalan sesama blogger juga lebih ilmu sebagai perkongsian sesama kita.
  • ASK A QUESTION.dengan adanya fungsi 'pertanyaan',korang boleh tanya apa saja.TAPI SOALAN YANG NE,konfirm eca tak akan layan korang dekat sana..soalan berbunyi macam ne,"eca bila nak kahwin?"..oke?!.soalan itu sila jangan tanya!!!.hikhikhik.....tanyalah soalan yang berkaitrapat dengan blog,perniagaan,pendidikan,...dan apa-apa saja yang masuk akal!!!.heho.
  • Tips/Trick/Tutorial.kat sini la kita nak kongsi macam-macam tips ke trick atau tutorial..tak kisahlah tips berblogging ke,trick berkenaan software ke mahupun tutorial blog atau apa-apa yang berkaitan.Tak salah ilmu dikongsi bersama yer.
kalau nak tulis lagi panjang lebar,tak mampu eca,sebab...erm,korang JOIN lah dulu yer... bila korang dah join,ringan-ringankan lah jari-jemari tu ikut perkembangan dekat forum semua tue..barulah terasa kehadiran korang disitu!!!!.paam dak?!!

eh eh jap.ini bukan ENTRY PENYERTAAN eca yer..ini ENTRY TUNJUK SKILL MACAM MANA KORANG BOLEH MENANG!.hahaha.jangan tiru entry ini oke,siapa didapati meniru,eca guna kuasa VETO (sejak bila ada,eca pun taktahu,hakhakhak) untuk SINGKIRKAN PENYERTAAN korang.please-lah,use your own idea.nak menang ke tidak ne?!.So,sila berfikir dengan kreatif!!!!.


jeling kejap kat tepi kiri atas blog ini,...nampak tak banner FORUMER disitu?!.Sila KLIK!



p/s :: dari tadi mengarang,tak sedar dah masuk jam 2,masa untuk STUDY,esok ada DUA(2) test.Hari SABTU pula,adik-adik ajak tengok wayang.Hari AHAD pula,nak shopping dengan kaklong (yer yer,SALE everywhere in KK).Hari ISNIN genap sebulan pemergian sahabat-sahabat karib eca.Al-Fatihah.