Qma Shop,dapatkan Produk Kecantikan anda disini!


Assalammualaikum.


Mencari Set Kecantikan buat diri sendiri,mahupun ingin menghadiahkan kepada orang tersayang,tak kira umur,mari dapatkannya di Qma Shop.Menawarkan banyak barangan kecantikan untuk kegunaan anda.Jom,,,



Qma Shop


Vitamin e-Softgel 


penemuan terbaru untuk kecantikan menyeluruh.. telah memeranjatkan ramai pengguna dengan keberkesanannya, bukan sahaja dapat melicinkan wajah, memberi warna kulit yang sekata, memudarkan parut jerawat, menghilangkan jeragat, menganjal dan mencerahkan kulit... Lebih cantik berseri hanya dalam seminggu.

Kelebihan ::
1) Melindungi kulit dari pancaran matahari.
2) Mengekalkan kelembapan kulit.
3) Membantu dan menyerap vitamin A
4) Melawan dan mencegah jerawat
5) Mencegah penuaan kulit (anti-aging)
6) Elok untuk kulit terbakar (sunburn)
7) Mengurangkan parut bagi perempuan mengandung
8) Mencegah barah kulit.


untuk keterangan lanjut,baca Vitamin e-softgel
bagi mengelakkan keraguan,mari baca testimoni dari pengguna Vitamin e-softgel.|Testimoni|

DERMAFAL - for Whitening(oren),for Firming(kuning) & for Moisturizing (pink)

Dermafal dalam 3 set yang berbeza.

Warna Oren - For Whitening
Warna Kuning - For Firming
Warna Pink - For Moisturizing


walaupun berbeza jenis,namun DERMAFAL juga memberi banyak kelebihan;;



Bacaan lanjut,...di Dermafal 3 Set.So,bagi yang inginkan kulit yang lembab,mengurangkan kedut dimuka serta menganjalkan kulit,tak salah jika mencuba.Harga juga berpatutan dan mampu milik ;;
Derfamal set Oren dan Kuning :
 10 biji - RM 28
20 biji - RM 54
30 biji - RM 80
60 biji - RM 135

Derfamal set Pink :
10 biji - RM 28

20 biji - RM 54

30 biji - RM 80
60 biji - RM 135


so,dapatkan Set Dermafal anda di SINI.

EX Radiance Activator


Produk minuman kecantikan pertama yang diformulasikan untuk menaikkan seri kulit. EX Radiance Activator merupakan jawapan bagi mereka yang mendambakan seri kulit yang cerah sekata, bersinar sihat yang mampu memukau setiap mata memandang. Bukan itu sahaja, malahan EX Radiance Activator mampu mencerahkan kulit, parut, pigmentasi, sunburn, menghalang pengeluaran melanin (sel kulit gelap) yang berlebihan dan menyekatakan warna kulit. Selain dapat mengurangkan garis halus, kedutan, menegangkan kulit dan mengembalikan keremajaan dan keanjalan kulit.

Kelebihan EX Radiance Activator adalah ;;

  • 1. Memberikan dan menaikkan seri seluruh kulit melalui teknologi pritein IllumiCel Complex.
  • 2. Mencerahkan kulit, mengurangkan kesan parut.
  • 3. Menghalang radikal bebas dan melambatkan penuaan kulit, badan, rambut dan kuku.
  • 4. Menyegarkan dan menegangkan kulit.
  • 5. Mengecilkan pori, menghalang pengeluaran sebum dan menghalang jerawat.
  • 6. Memperbaiki struktur kulit menjadikannya lebih halus dan licin.

Harga :  RM130 (20 sachets)
erkkk,rasa mahal?!....copcopcop,,,jangan susah hati kerana hasilnya memberansangkan.Takcaya eh?!.Jemput baca Testimoni Pengguna EX Radiance Activator ini.

testimoni yang memikat?!...urm,,,dapatkan segera EX Radiance Activator anda disini!!!!

GLUTAMAX - Premium Glutathione Tablet.
                                      

Bertindak dengan cara memutihkan kulit wajah,mengecilkan pori,menghilangkan jerawat,menghilangkan parut,menghilangkan heavy oily dimuka,menggebukan kulit  juga sesuai untuk masalah penyelesaian jeragat.

Harga :
1botol (30 tablets) -RM180
2botol (30 tablets each) -RM340
baca lanjut mengenai kebaikan Glutamax ini...opps,tidak digalakkan kepada ibu mengandung yer..tapi jangan risau,ada lagi yang bakal eca syorkan kepada ibu-ibu mengandung ne.




cantikkan perubahan kulit muka neyh,,,,,nak juga?!..Jom kita baca lagi review produk --->

100% Pure Collagen

100% asli dan belum diproses.. memang tiada campuran bahan2 lain.
Ia bukan dalam bentuk serbuk, ni tumbuhan marin yang telah dikeringkan kaya dengan kolagen, tiada bahan kimialangsung..

Tiada side effect yang buruk melainkan kulit makin licin, cerah, tegang dan cantik..

Antara kehebatannya adalah ::
* Nilai2 nutrisi kolagen ni 10x ganda lebih tinggi dari sirip ikan yu (satu mangkuk kecil RM 300)
* Khasiatnya sama dengan sarang burung layang2 (RM 400 hingga ribuan ringgit)
* 24% kolagen ni bersamaan 2 keping sarang burung layang2
* Kalsium 37 yang lebih tinggi daripada hati ikan
* PH bernilai 7.6

Bagi ibu-ibu mengandung,amatlah digalakkan untuk mengambil 100% Pure Collagen ini.Agar bayi dalam kandungan bakal mendapat kulit yang gebu dan sihat....jom baca kelebihan nya pula ::
  • Melaraskan BERAT BADAN dan HORMON, peningkatan PAYUDARA
  • Anti-bakteria, membuang TOKSIN
  • Menghilangkan SEMBELIT
  • Mengurangkan tekanan darah tinggi dan hypotension
  • MENCANTIKKAN KULIT, MELICIN dan MENEGANGKAN kulit serta PAYUDARA (anti penuaan)
  • Memulihara sel-sel kulit mati (JERAWAT)
  • Menormalkan fungsi kelenjar tiroid
  • Memperbaiki masalah KULIT dan RAMBUT, mengurangkan KEDUTAN, TEMPAT HITAM, SELULIT DAN JERAWAT
  • Membantu meningkatkan METABOLISME
  • Meningkatkan fungsi stomatch
  • Membantu menghapuskan nefritis, Artritis, basal
  • Menguatkan saluran darah, meningkatkan penyakit sendi, kecacatan kolagen, darah badan dan purpura haemorrhagica
  • Meningkatkan PEREDARAN DARAH, dingin dan mencegah sakit bahu
  • Berkesan bagi orang-orang yang telah sarcoma atau TUMOR
  • SLIM UP abdomen dan PUNGGUNG anda, melembutkan kulit dan mengurangkan sakit pinggang
  • Mencegah ANEMIA
  • Mengisi rawan antara sendi, menguatkan tulang, sinews dan ligamen serta lebih rendah sakit belakang dan sebagainya


so,macam puan-puan yang bergaya,kakak-kakak yang cantik,adik-adik manis...nak mencuba tak?!.
Tak salah mencuba....cek cek sikit duit dalam dompet.....minta tambah mak ayah,suami,tunang,BF ke?!.
Cepat GRAB sebelum produk habis STOK yer!....nak lebih cepat,hubungi pengedar di laman FB beliau --> Qma E-Shop.


agak-agak ada yang sudi belanja eca tak?!.hikhikhik :)




{ 7 comments.. read them below or add one }

Cik Purple Cik Purple 01 May, 2012
cp baru buat entri pasal norefal placenta oil softgel tuh.. hehe.. sila jenguk2.. kira testimoni juga ni..hehehe.. http://littlequeenstory.blogspot.com/2012/05/kombinasi-berkesan-sabun-susu-beras-dan.html

p/s: ndak boleh tahan bha eca.. cp ni pinkaholic.. tgk blog org lain warna pink, mau juga blog wana pink.. nah last2 sanggup edit brabis..haha.. nama font yang jahit2 tu singer mears..
CikPuan Azizah CikPuan Azizah 01 May, 2012
wah... licin..macam best je ni...
Fariz Reza Fariz Reza 03 May, 2012
jadi newbie best (^_^) kene marah
takpe...kene hina takpe....kalo jadi otai macam2 masalah kan.....nak kene perfect semua.......
FR nanti kalo dah follower beribu sekalipun FR nak gelar diri newbie...newbie forever.......smart....... orang nak marah tak boleh sebab "newbie" hhehhehehee
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 03 May, 2012
tu dia..mcm2 jenis ni..

dear, yui guna poly felt..mmg ada mcm2 jenis kain felt ni..ada yg tebal tp lembut, ada yg kerasa tp ok..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 06 May, 2012
@Cik Purple tgk gmbr cp mcm licin seja tu muka.ingt mau try la.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 06 May, 2012
@nuyui a.k.a miss YUI demi kecantikan dan kesihatan,xsalah mencuba :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*