Saya Mahu Ditegur Eyriqazz dan Undi Eyriqazz for Digi Wwwow Awards


Assalammualaikum.


Ramai orang yang kurang berminat atau dalam bahasa yang lebih tak sedap didengar,TAK SUKA Ditegur!!.Betul tak?!...Bagi eca,betullah.Tapi......selagi kita tak ditegur,kita akan merasa diri kita betul sahaja.Tanpa memikirkan pandangan orang lain,kita hanyut dengan dunia kita.Begitu juga dengan dunia blogging ini...tapi,bila ada orang nak menegur kita,SILA-lah GRAB peluang ini!!!.Jom Jom JOIN segmen  "Saya Mahu Ditegur Eyriqazz dan Undi Eyriqazz for Digi Wwwow Awards"




Eca rasa pinky blog ini perlu ditegur kerana pemilik pinky blog ini perasan yang blog beliau terlalu perfect walaupun beliau sendiri rasa tak perfect!.eh,,macam tu...macam blog syok sendiri lah senang ceta!.hahaha.

Other than that,eca rasa blog ne perlu ada motivasi untuk terus maju kehadapan.Biarpun telah berdomain sendiri sebagai tanda keseriusan berblogging,eca tetap ada masa kurang bersemangat untuk update.Bukan takde cerita menarik untuk dikongsi bersama,cuma kadang-kadang rasa cerita itu terlalu peribadi untuk diceritakan!.So,silalah pihak tuan beri sedikit motivasi,suntik sikit boleh?!. :)

ala,senang ceta...bro tegur je lah blog neyh,lagi senang....hahaha...
kan tegur-menegur digalakkan sesama kita.wakakaka :)



"Kalau Sedap Kata Sedap,Kalau Tak Sedap,Direct je ckp Tak Sedap"
anda setuju dengan pertanyaan ini,jom KLIK SINI ---> http://bit.ly/I5h6Rw

harap EYRIQAZZ.COM sudi menegur blog pink cikai perasan cantik ini.hahaha :)
nak juga kena TEGUR,jom JOIN diSINI sebelum 11.59pm


"hari-hari dah undi,semoga kemenangan berpihak kepada bro"




Kalau sudi,KLIK lah semua iklan dibawah ini *-*

3 comments.. read them below or add one

Eyriqazz Eyriqazz 14 May, 2012
speechless..tahniah...anda akan ditegur...
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 14 May, 2012
mcm best je.. nk join gak tp nak wat entry psl ni mls.. tu yg jd mslh ni.. agak2 nya sikap akak ni perlu ditegur gak yer.. hihii
ciksukaberangan ciksukaberangan 15 May, 2012
hhehe. stuju. kalau tak ditegur.. kita akan sntiasa rasa diri betul :D

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*