Ucapan di hari graduasi


Assalammualaikum.


Hari Graduasi atau lebih popular dengan konvokesyen merupakan hari yang ditunggu-tunggu oleh seorang mahasiswa/i.Tidak kira dimana anda belajar dan menimbah ilmu,hari tersebut amatlah dinantikan bagi membuktikan kita dah TAMAT belajar.



eca ingat nanti nak buat 'speech' tuk hari bersejarah itu nanti.Dalam 'speech' tu nanti,eca nak highlight kan 'ucapan penting' ini :

Untuk sekian kalinya,ucapan jutaan terima kasih ditujukan kepada  google yang selama  ini menjadi kawan baik saya.Atas segala info-info yang berguna dan juga bermanfaat.Juga kepada pencipta keyboard/laptop dan yang sewaktu dengannya,atas fungsi 'Ctrl+C' dan 'Ctrl+V'.Tanpa kedua gandingan ini,mana mungkin assignment yang sering mendapat markah dan puji-pujian dari para pensyarah.sekian.terima kasih.[kesat airmata terharu,disusuli hingus yang meleleh keluar]


hah!.amacam,grand tak ucapan ne?!...ce cepat bagi respond,kot-kot betul eca kena berucap masa konvo nanti!.hikhikhikhik.KONVOnya tahun depan,dalam bulan 10/11 bertempat di PWTC tak silap.tak sabar =.=



{ 8 comments.. read them below or add one }

Haruno Hana 하나 Haruno Hana 하나 04 May, 2012
suka la fungsi Ctrl tu.. hahahaha :D lambat lg konvo, boleh adjust lg speech tu.. hehe
adan adan 04 May, 2012
tiap hari pakai ctrl+c ngan ctrl+v tu.. setiap hariii..
Yas y Yas y 04 May, 2012
Ha3x!! Betul tu..ctrl + C ngan ctrl +v mmg sangat penting ...tiap2 hari guna...:)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 04 May, 2012
hihiii baguslah ucapan eca ni..hahha
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 06 May, 2012
@adan best je pakai ctrl+c dan ctrl+v kan?hehehe
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 06 May, 2012
@Yas y tersangatlah penting dua ne :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*