Cabutan Ke-3 Pemenang My Little Giveaway


Assalammualaikum.

Setelah cabutan ke-2 dilakukan,masih juga ada pemenang yang tidak menghantar detail kepada eca.Tak nak hadiah agaknya.So,eca buat cabutan kali ke-3 berdasarkan nombor yang masih belum dicabut undinya.

Tapak Iklan di Maera Ismail Blog (1 pemenang)



HP Strap/Keychain tajaan Greennnpanda Craft (1 pemenang)



FM tajaan Mala Nasohah (1 pemenang)


Pemenang barangan (HP Strap/Keychain @ FM),sila hantar detail berikut ke email eca, ecasha.89@gmail.com

Subject : Pemenang My Little Giveaway
Hadiah Kemenangan :
Nama Penuh :
Alamat :
No. Phone :

Pemenang tapak iklan,sila hantar detail berikut ke email eca, ecasha.90@gmail.com
Subject : PemenangTapak IklanURL blog :Kod Banner :*eca akan forward kepada Sis Maera*


Sila hantar detail anda sebelum hari Ahad,jam 7.30pm.Kelewatan berbuat demikian,akan membatalkan kemenangan anda dan eca terpaksa buat cabutan yang ke-4 pulak dah.

PERHATIAN :: 
  1. eca dah hantar hadiah kemenangan bagi pemenang yang sudah hantar detail kepada eca (cabutan pertama).Insyaallah,eca akan pos kan lagi hadiah untuk pemenang cabutan ke-2 pada hari Jumaat @ Sabtu.BTW,eca hantar guna pos biasa bersetem RM1.Hopefully sampai la yer,sebelum ne pun pernah hantar juga guna setem RM1,sampai juga hadiah-hadiah tu...SO,kepada semua pemenang,sila tunggu yer =)
  2. pemenang-pemenang VECTOR tajaan Azza.eca dah send kepada Azza dan tunggu Azza approve gambar kalian.Kalau dia kata oke,dia akan proceed la buatkan vector korang.Kalau tak,nanti eca akan minta gambar lain pula.
  3. pemenang-pemenang Inner tajaan Azy Collection,eca dah send detail anda kepada Syu.So,sila tunggu yer.Kalau tak dapat dalam masa seminggu,inform eca ye.Kalau dapat pun,inform eca secepat mungkin.
Sabtu : Attend kenduri kahwin cousin di Tuaran.
Ahad : Ikut parents attend kenduri kahwin di Kudat.
Isnin : My 1st day praktikal dan 'selamat datang kesibukan'.


orang-orang sekitar Klang,sila dapatkan perkhidmatan 'food deliver' di SINI.
Cabutan Ke-3 Pemenang My Little Giveaway

3 comments.. read them below or add one

Sally Yatiey Sally Yatiey 08 June, 2012
Tahniah kepada pemenang :D
Yumida Yumida 08 June, 2012
kod banner? erk...sy x reti bt...nnt sy tgk tutor erk...malam nnti sy bg kod banner...thanks :)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 09 June, 2012
eh, kiranya akak punya dh pos la kan...?/

yeayyyy... akak dh blh jd blogger scra rasminya bila dah dpt hadiah tu nanti... hahahah

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*