Eh,eca menang ke?!.


Assalammualaikum.

Kadang-kadang,bila kita tak mencuba..kita tak tahu pun kan apa yang bakal kita dapat....mungkin sekadar suka-suka...tapi siapa tahu kan?!.samalah macam eca...kadang-kadang sesaja nak JOIN mini giveaway teman-teman samaada di blog mahupun di facebook.(lorr,daku kaki facebook,twitter jarang sikit).

Kadang-kadang lepas JOIN,berserah pada takdir.....tak sangka menang pulak kan?!..muahahahaha.Berikut antara giveaway yang eca menang baru-baru ini ::

Giveaway Ardini Humaira ;

kat rumah sewa,ada sebatang pen tu...housemate belikan masa dia wakil kolej menari kat Unirazak Sarawak...hehe,bertambah-tambah rezeki ole-ole dari Sarawak.

eca doakan kak dini sihat bersama baby beliau.
mesti muka baby cute macam muka kak dini
*_*



Giveaway Hazwan Hairy ;


umur sebenar Hazwan Hairy adalah 24tahun.
TUA setahun dari eca...teka umur eca berapa?!
*tapi takde hadiahlah*.....hikhikhik.

Dapatlah RM5 untuk hubungi orang tersayang..eh?!.
takde maknanya orang tersayang =.="
eca call family Miss Rain untuk tanya perkembangan terbaru Miss Rain 
(ala,kawan eca yang accident ari tu...ingat tak ingat tak?!)

Kesempatan ini juga,eca nak UCAPKAN TAHNIAH kepada Hazwan Hairy sebab dah berdomain sendiri.Lepas ne,takde silap-silap drop LINK BLOG lagi,ingat tak kisah ENTRY INI,tak silap eca,dari Hazwan Hairy lah tue......so,sekarang dah berdomain,takde silap-silap yer.

jom ke blog beliau : Hazwan Hairy | www.hazwanhairy.com
hampir LUPA pula,eca kan join CONTEST HEADER anjuran Hazwan Hairy,
so...kalau boleh,tolong LIKE Header eca dan berpeluang menang REVIEW BLOG oleh eca.

Giveaway Aish Elis Boutique;


erk,ari tu cuba nasib.cuba-cuba je lah...ntah kreatif kot slogan tu...hahahaha.
tak sangka pulak yer menang?!.
terima kasih Cik Aish,,eh eh,tak lama lagi tu nak tukar Puan Aish dah.
(^.^)

sambil-sambil tu nak promote kat korang,Hijab Beauty Contest kelolaan Aish Elis Boutique.
hanya perlukan gambar terbaik anda yang mengenakan hijab,tak kisah la bawal ke,shawl,pashmina
asalkan anda berHIJAB dan ada BLOG...
KLIK SINI JIKA BERMINAT --> Hijab Beauty Contest

hai,senangnya dalam hati,,,,menang pelbagai hadiah
itu semua rezeki RAMADHAN buat eca.
ada sesapa lagi nak beri hadiah kepada eca?!.hikhikhik....


cop cop cop,NAK MINTA TOLONG.
1) Buka google.com.my (bukan google.com)
2) taip eyriqazz vs denaihati
3) cari ENTRY eca,,,ada muka eca ditepi dan url blog eca (www.ecadwinkyasha.com)
4) klik entry berkenaan dan tolong tekan g+ pada entry.

jasa baik anda eca hargai *-*

pst : Pemenang GA Dunia Shida yang berjaya menang hadiah Pin Blogger,
pagi atau petang ne eca akan pos kan HADIAH!.Insyaallah next week,dapatlah tu!.

{ 15 comments.. read them below or add one }

azizah :) azizah :) 27 July, 2012
wah... tahniah2..rezeki di bulan ramdhan.. pasti banyak lagi rezeki menyusul lepas ni.. InsyaAllah..amin..
Arol Mubin Arol Mubin 27 July, 2012
Tahniah, kak Eca! Murah rezeki bulan Ramadan nie. Eh? 'Arol Mubin' like status tue lah. Hehehe! :D
Sally Yatiey Sally Yatiey 27 July, 2012
Banyaknya menang giveaway ^_^
Tahniah :D hehe
anisalya anisalya 27 July, 2012
tahniah ye eca. rezeki la tu...
Yumida Yumida 27 July, 2012
alhamdulillah..rezeki di bulan ramadhan..byk hadiah eca..congrats!
done LIKE header eca..gdluck ya :)
Fadzmie Mohamad Fadzmie Mohamad 27 July, 2012
Tinggi luck mu ni Eca. Kasi dulu tempias sama aku bah. Haha.
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 27 July, 2012
tahiah!! eca...rezeki tue..
Mira Adzlia Mira Adzlia 27 July, 2012
Alhmadulilah rezki bln puasa... :)
Riena Haiqal Riena Haiqal 27 July, 2012
tahniah tahniah dan tahnaih Eca.. rezeki bulan ramadhan
hairy hairy 27 July, 2012
wahhhh ada entry tuk saya lah..bahahha...terharunya :-( sya suka2 ja wat quiz tuh..btw tq tau :-) sobsob...
Khumaera Ismail aka Mariam Ismail Khumaera Ismail aka Mariam Ismail 27 July, 2012
assalamualaikum eca. wah..tahniah.rezeki ramadhan =)
Ardini Humaira Ardini Humaira 27 July, 2012
murah rezeki ye eca di bulan ramadhan.. alhamdulillah dah selamat sampai.. hepi2 taw ^__^ tahniah!

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*