Eyriqazz vs Denaihati


Assalammualaikum.
Eyriqazz VS Denaihati,cabaran SEO mampu buat anda sakit kepala!!!.

Eyriqazz VS Denaihati,...
kedua-duanya mempunyai kelebihan dan kekuatan tersendiri dalam dunia blogging.
 
puncak kinabalu mencecah awan,
nak mendaki semangat kena kental,
contest seo Eyriqazz VS Denaihati menjadi taruhan,
menang atau kalah,takde hal.

Eyriqazz vs denaihati,mungkin jurang yang amat besar dari segi niche blog.Eyriqazz.com lebih santai dengan cerita kehidupan seharian sebagai seorang ayah dan suami,namun masih mampu menarik para pembaca untuk membaca setiap entry beliau.Keolahan ayat yang lebihn santai namun tetap berinformasi....Apatah lagi,antara blogger yang sering menganjurkan kontest-kontest yang menjanjikan hadiah-hadiah menarik.

Eyriqazz vs Denaihati,kedua-duanya punya ciri yang sama...bak kata Denaihati,hidup untuk memberi.....ya,cuba diaplikasikan dalam blog ini juga.Hidup untuk memberi itu sesuatu yang luas.Namun,tujuannya cuma satu,maksud disebaliknya juga sama....memberi ataupun berkongsi apa saja yang kita miliki mahupun mampu kita berikan.
si baju hijau sentiasa dihati,
menjadi perwira harapan negara,
ilmu SEO luas sekali,
sesekali mencuba teringin juga.
Contest SEO eyriqazz vs denaihati ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com ditaja bersama Denaihati.com , Azri.my , Blogr.my , ziefauzi.com , Shakiddo.com , ZarulUmbrella.Com , Hatiputera.com Papamifz.com, Mksyahir.blogspot.com, Boladaily.com , BloggerSentral.com , Mysuperkids.net , Vitaminsemulajadi.com, Aslamber.Com,kgbalimbang.blogspot.com , Ciktom.Com, Muhasabahtrading.Com, Bluedianthus.Com danPanduanServisBlog.Com
eyriqazz vs denaihati sedang berlangsung.Hadiah menarik,tidak menghampakan....menang atau kalah adat pertandingan,cuma jika tidak mencuba...dah sah-sah kalah dsitu....So,mari teruskan niat anda dengan menyertai Cabaran SEO Eyriqazz VS Denaihati di blog eyriqazz sebelum 31 Ogos 2012...hadiah bernilai RM1700 untuk diagihkan?,terbaik bukan?.


sila-sila ringankan jari-jemari,sesekali tekan butang Google+ kat bawah ne.boleh tak?!.hikhikhik.

{ 47 comments.. read them below or add one }

Fadzmie Fadzmie 20 July, 2012
Good luck, Eca. Kasi melekat entri ko ni di first page google ah. ;)
anamizu anamizu 20 July, 2012
errr kontes SEO ea??
cik ana tak reti SEO
nih smue..hehe







Luv,
cik ana
emarieys emarieys 20 July, 2012
good luck..akak pun tak reti pasal SEO ni...

selamat menyambut bulan ramadhan
Unknown Unknown 20 July, 2012
gud luck tau eca... hehehe.. saya ni tak reti nak main SEO ni
ruse_nidzan ruse_nidzan 20 July, 2012
Good luck! Mana tau ada rezeki lg..
Leeza Dayasari Leeza Dayasari 20 July, 2012
leeza pernah terjah entri mrk ni.
Jaerul Jaerul 20 July, 2012
good luck ,. :D http://jaerul.com/contest/eyriqazz-vs-denaihati
Unknown Unknown 21 July, 2012
hadiah dia tu best! nak join tapi xreti main seo2 ni..kihkihkih
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 23 July, 2012
@Fadzmie Mohamadmcm susah ooo.semua yg mantap2 ne turun
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 23 July, 2012
@MamaEma eca pun masih belajar lgi
Unknown Unknown 23 July, 2012
thanks sis sentiasa memberikan sokongan kepada blog eyriqazz itu....really appreaciate it...
Unknown Unknown 28 July, 2012
walaupun dah komen, gatal jugak nak komen lagi.

saya ni tak reti nak main SEO ni. gud luck tau..hehehe :P
AnonymousAnonymous 30 July, 2012
Selamat berjaya dengan contest SEO ini yang akan berakhir tidak lama lagi.
Azie Azman Azie Azman 30 July, 2012
good luck eca :)
azie dah lama tak join contest2 ni..
tak menyempat dah ;)
Myra Jay Myra Jay 31 July, 2012
Good luck ye...

Kira Eca ni pengunjung setia Eyriqazz la ye... Dah menang banyak kali kat blog nya ;)
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 01 August, 2012
good luck echa..yui xreti bnda2 cmni =)
Mizz ErMa Mizz ErMa 01 August, 2012
ha ah, gud luck yer sbb sy xpenah baca blog diorang..hehe lepas nih nk try layan lah..=D
ruse_nidzan ruse_nidzan 02 August, 2012
Singgah lagi... dah klik G+
izz iizza izz iizza 04 August, 2012
boleh tahan hadiahnya tu..:)
SHAHIDA SHIDA SHAHIDA SHIDA 15 August, 2012
best nya hadiah die...

good luck akak yang comel...:)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*