Rezeki Berblogging


Assalammualaikum.

Alhamdulillah,berkat berblogging dari tahun 2010 dan letak iklan nuffnang pada 2011,eca dah cash out nuffnang buat kali pertamanya pada bulan April yang lalu....dan mula menempekkan iklan exabytes didalam blog ini akhir bulan May (tak silap eca).

dan tidak sia-sia usaha eca berblogging selama ini,bila.......................



dua-dua datang pada masa yang sama.Alhamdulillah,syukur rezeki atas rezekinya.Terima kasih yang sudi klik iklan Nuffnang yang bertempek di blog eca ne...eh eh,blog GA pun ada,jika sudi,meh klik yer.yang nak exchange klik,jangan malu cakap dengan eca ye..muahahaha.AMARAN : Tak Salah Saling Membantu.

hasil blogging telah digunakan untuk RENEW DOMAIN selama setahun lagi di ihosterz.com.Perkhidmatan yang masih dalam kategori TERBAIK....terima kasih saudara Amiruldin....hehehe,lepas dah transfer $$ ke akaun maybank beliau,eca lupa nak inform a.s.a.p...Lepas dah makan eskrem bersama adik-adik baru teringat tentang ne,terus hantar tiket melalui client area & inform him via FB.....then,tengok-tengok,dah update status domain!..memang terbaik.hahaha.so,kalau nak BERDOMAIN SENDIRI,meh meh klik SINI untuk maklumat lanjut.[DOMAIN]

oh ye,cek exabytes memang RM50 sebab ambil banner letak diatas header,untuk yang ambil banner untuk sidebar,RM45...berbaloi-baloi,tempoh iklan selama 3 bulan dengan syarat,UV korang dalam average (purata) 300UV sehari...siapa agak-agak dalam list gitu,meh apply exabytes!.

exabytes+nuffnang = BIARLAH RAHSIA.

{ 19 comments.. read them below or add one }

Cik Nur Cik Nur 05 July, 2012
Alhamdulillah eca..moga lepas ni sentiasa di murahkan rezeki... :)
azizah :) azizah :) 05 July, 2012
seronoknya eca! rezeki2.. akak nak try exabytes jugak la..hehe
MyMy MyMy 05 July, 2012
tahniah kak.. hehe
my da kurang minat dgn nuffnang ni..
biar pn nuff nuff tu memberi duit free sebenarnya hehe..

insyaAllah bulan dpn, nak tuka domain pula :)
Boni JLL3 Boni JLL3 05 July, 2012
wow.. da ada domain da.. tahniah k!!! ehehehe
anisalya anisalya 05 July, 2012
setia dgn netkl. itu pun hosting terbaik jugak. hehehe... adeh... rezeki eca la tu.

p/s: eca blh buatkan signature akak yang baru tak?
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 05 July, 2012
akak apply br ni exab, dia nak min 350 uv tp dkt sidebar 40, header 45.. jdlah.. sape nak bg duit byk tu senang lenang dkt kita kan.. hehhe
Riena Haiqal Riena Haiqal 05 July, 2012
Alhamdulillah.. semakin murah rezeki Eca.. :)
KorN KorN 05 July, 2012
tahniah kak... berbaloi jugak berblogging kan
roziahojijie roziahojijie 05 July, 2012
Tahniah !! Walaupun tak faham apakan itu . hehe :D
Masya Masya 05 July, 2012
alhamdulillah rezekikan... blh tambah pendapatan...
Pn. Sheila@CC Pn. Sheila@CC 05 July, 2012
Allhamdulillah... rezeki eacha....:-)
all the best...
izz iizza izz iizza 05 July, 2012
bestnya..dpt 2 sekali..:)
Zul n Azizi Boarding Pets Zul n Azizi Boarding Pets 05 July, 2012
Assalamualaikum Eca,

Wah hebat tu hanya penjualan @ memperkenalkan affiliate hosting n domain kan...dapat komisen...

TAHNIAH dari kami si Zul n Azizi Boarding Pets...

www.mylovely-cats.blogspot.com
Fadzmie Mohamad Fadzmie Mohamad 05 July, 2012
Bah, apa lagi. KFC bah kita. Haha.
Arol Mubin Arol Mubin 05 July, 2012
Wah! Boleh guna duit Nuffnang tue untuk beli barang persiapan raya. Atau akak dah habis belanja? Hehe. :D

P/S : Tak layak apply Exabytes sebab trafik teruk sangat. Sadis! :P
anamizu kaito anamizu kaito 05 July, 2012
wahhh dtp cheque nuffng. bes3! hehe






Luv,
cik ana
peaqour peaqour 09 July, 2012
cayalah.. boleh buat tengok wayang citer Brave kan..? hehe
Mieya Atiera Mieya Atiera 12 July, 2012
Tahniah. Rezeki atas usaha awak dalam berblogging. Mieya nie, entah bila nak merasa duit dari Nuffnang.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*