Bloglist August


Assalammualaikum


Julai baru berlalu,Ogos menjelma....Kalau bulan lalu,eca lambat mulakan penyenaraian bloglist baru,sama jugalah bulan ini.So,kali ini eca nak menyenaraikan kembali bloglist untuk bulan Ogos.

Syarat-syarat penyenaraian ::
1) tak perlu FOLLOW atau LIKE.
2) letakkan blog eca dalam ruangan bloglist korang selama sebulan juga.
3) sila aktifkan diri korang,kerana hujung bulan 8,eca akan berikan 'award' kepada penyumbang traffic terbanyak serta pengomen terbanyak.
4) sila bantu eca dalam cabaran Contest SEO Eyriqazz vs Denaihati yang bakal berakhir hujung bulan ini,serta pencarian pemenang diawal bulan Septembar.#eh?!.
Bagaimana nak ikut serta??Diruangan komen ini,sila nyatakan ::
1) Nama Blog
2) URL Blog

ohya,sepanjang melekatnya bloglist bulan Julai,eca dapati ::
1) Hanya beberapa orang blogger yang tersenarai dalam ruangan bloglist itu sahaja yang memberi feedback. (dengan membalas kunjungan ke blog ini,dengan memberi komen pada entry,dengan meletakkan blog eca diruangan bloglist mereka)
2) eca mendapat komen dari seorang blogger,blog Cerita Dari Hati merupakan penyumbang traffik terbanyak ke blog beliau. (Tahniah Tahniah)

sila ambil perhatian :: Blogger yang tidak memberi feedback,akan dibuang dari bloglist tersebut.Baik bagi peluang kepada orang lain kan?!.hehehe.so,tak mau sombong-sombong k =) 

motif gambar?...renung-renungkan =)

tak perlu buat ENTRY,kalau nak buat,TERIMA KASIH eca ucapkan.
tutup pada :: jam 7.30 pm 2 August 2012.

{ 11 comments.. read them below or add one }

Natasha Natasha 02 August, 2012
xdt le nk juin.. x brpe aktif since im started my study.. huhu.
ruse_nidzan ruse_nidzan 02 August, 2012
Dah lama Follow blog Eca dan ada dalam list akak ;)
Catatan Ummi Iman
http://ummi-iman.blogspot.com/
Cikrosecute Cikrosecute 02 August, 2012
Cik Rose Cute

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/
rAIHan rAIHan 02 August, 2012
nama blog : Lifeisnotthatlong
url blog: sukacakapsorang.blogspot.com

dah letak blog eca kat bloglist dah. :)
Riena Haiqal Riena Haiqal 02 August, 2012
1) Nama Blog : Madam Riena
2) URL Blog : http://rienahaiqal.blogspot.com/

hehehehe. (^_^)
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 02 August, 2012
yui nak boleh dear??

hihi..

Corat coret nusha

http://nusha1706.blogspot.com
Leeza Dayasari Leeza Dayasari 02 August, 2012
kpd mrk yg join,, tahniah yerk.
Masya Masya 02 August, 2012
assalamualaikum ....
dah lama follow eca, selalu singgah dan tglkan komen tp singgah dr dashboard lupe nak masukkan kat blog list siap² hihihihi.. tp sekarang dah masukkan ....

masyaamiraaimie.blogspot.com
Shida Radzuan Shida Radzuan 02 August, 2012
nak eca hehe..tp xmo bulan ogos je..nk lelama ekekkee :P

http://www.duniashida.com
Unknown Unknown 02 August, 2012
jijah nak tempek gak! hahaha selamanya eh eh..

http://nurazizahyahaya.blogspot.com

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*