Eyriqazz vs Denaihati,dimana entryku?!


Assalammualaikum.


eyriqazz vs denaihati,cabaran SEO terbaru yang eca turut serta.cabaran SEO eyriqazz vs denaihati masih belum berpenghujung....masih ada lebih kurang 3 minggu untuk anda semua turut serta....Persoalannya,entry eca.Di page ke berapa kah ia?!.

Ini adalah cara untuk mengetahui entry eca berada di page berapa dalam carian engine google.com.my
1) Buka new tab anda.
2) taipkan google.com.my
3) dalam ruangan search,taip keyword yang menjadi taruhan iaitu eyriqazz vs denaihati.
4) cari entry eca.[ada muka comel kat tepi]-cari entry berURLkan www.ecadwinkyasha.com
5) tolong klik entry itu,tolong G+ kan juga entry berkenaan.

Ini carian yang eca buat pada hari Jumaat yang lalu,jam 1.50am


alhamdulillah,page 3 tue~
baguslah kalau betul,ada kot harapan dapat hadiah saguhati.
hahahaha.

bila baca semula entry tersebut,eca dah track beberapa kelemahan di entry tersebut.dan eca masih kekurangan backlink...ada sesiapa nak ajarkan?!.bila bermain dengan SEO,ada satu kepuasan disitu,walau ilmu masih dibawah tapak kaki.SEO bukan mudah,ya eca akui.....walau pernah menang Contest SEO:Cinta Kotak Fibox suatu masa dahulu,ilmu masih tidak seberapa....tapi yang pasti,jangan cuba-cuba bermain jika tidak bersedia menerima kesannya.(p/s :: SEO itu dadah yang akan buat anda mabuk!.#LOL)

buat entry ini pun daku dah mabuk,apatah lagi nak teruskan lagi.
uweekk uweekk,kan dah muntah..berapa bulan sudah ne?.siapa bapanya neyh?!..
#LOL

{ 10 comments.. read them below or add one }

gnesop gnesop 06 August, 2012
Ok arr tu eca.. page 3.. :)
boleh pertingkatkan lagi.. keep publishing entry :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 06 August, 2012
@Sop Nama Saya da kena tendang page 13..wakakaka. :P
Shida Radzuan Shida Radzuan 06 August, 2012
heheee..bagus2 eca..caiyokk..xmo men seo hahaa...sgguh xreti ^_~
rAIHan rAIHan 06 August, 2012
raihan pon tak faham sgt psl SEO nie..hehe
Leeza Dayasari Leeza Dayasari 06 August, 2012
leeza pun tak pandai seo nie.
Unknown Unknown 06 August, 2012
macam mana main ni eca? bagi tutor ba.. nda pandai ni.. huhuhu
ruse_nidzan ruse_nidzan 06 August, 2012
:( belum lg pandai bab seo ni... teringin juga nak belajar dan mabuk2 mcm Eca. Nasib baik akak ada org yg menjadi sebab utk mabuk ;) Eca jgn... bahaya tu hihi
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 06 August, 2012
boleh duduk dkt page dpn lagi tu.. :-)
Unknown Unknown 06 August, 2012
tak nak main seo..tak reti wei...org hebat je main seo ni...

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*