Penangan Blogger Femes


Assalammualaikum.

Ini traffik setakat jam 1pm.UV pun maintain dari semalam...yela semalam 4 entry terupdate,UV pun mencanak juga naik.itu masa RAJIN + entry dah siap schedule dari malam semalam....Lagipun kemarin takde kelas,just gantikan kelas,periksa buku student,update logbook,sediakan rancangan pengajaran harian,so....sambil-sambil buat tu,luang lah masa dengan berBW + sempat lak join contest =)

perghhh,hari ini betul-betul terkena penangan dari blogger femes neyh!!!!.
itu setakat jam 1pm oke?...tak tahu la sampai petang malam nanti!.

Apapun,"Selamat Berjaya" kepada kesemua peserta contest!!!.
Doakan lah juga DIALOG eca berjaya...(ngeee,padahal macam takde harapan je).
entry CONTEST --> Contest Bro Framestone.
tips tingkatan traffik blog untuk hari ini ::

mencuba kesemua contest/giveaway yang dianjurkan oleh blogger-blogger lain. =)


p/s ::  pas ne nak draft entry contest tuk join contest dari Cik Tom & Shakiddo.com.Hadiah lumayan!
p/s :: mood nak JOIN contest ne,cepat-cepat drop link contest yer.hehehe =)




4 comments.. read them below or add one

Unknown Unknown 02 August, 2012
wah hebat! penangan blog femes bro framestone!
rAIHan rAIHan 02 August, 2012
wah bagus nie. good luck.
Afasz Afasz 03 August, 2012
good luck. sy pon join.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*