Pencarian Sponsor untuk GIVEAWAY & CONTEST


Assalammualaikum.

15 Ogos 2011 - 15 Ogos 2012
Akhirnya,setahun sudah menggunakan DOMAIN ecadwinkyasha.com.masih lagi merangkak-rangkak nak belajar banyak tentang blog...SEO...dan sebagainya.yer,kan eca dah cakap,eca newbie sampai bila-bila.Menjadi newbie itu hebat!.#LOL!.

so,untuk ulangtahun pertama ecadwinkyasha.com.TAKDE GIVEAWAY ataupun CONTEST yer.sorry!.hikhikhik.....sebab eca akan buat CONTEST pada 17 Oktober - 17 Disember.Keputusan pemenang akan diumumkan selewat-lewatnya pada penghujung tahun 2012 atau awal tahun 2013.So,kiranya HADIAH pemenang tu sebagai hadiah TAHUN BARU korang!.So,untuk menjayakan CONTEST/GIVEAWAY ini,eca perlukan 

SPONSOR dan SPONSOR serta SPONSOR!.yeahh ^,^

cara-cara anda menjadi SPONSOR ;;
fikirkan apa yang ingin atau boleh anda SPONSOR?!..
1) wang ringgit (senang nak agihkan kepada pemenang,sponsor boleh bank-in sewaktu contes/GA sedang berlangsung)
2) barangan (sponsor sendiri akan hantarkan hadiah kepada pemenang,eca akan dapatkan detail pemenang dan berikan kepada anda)


SORRY,sponsor untuk edit template/banner free/doodle/vector
TIDAK AKAN DITERIMA!.

kelebihan menjadi SPONSOR ;;
1) backlink kepada anda!!!!.
2) SPONSOR juga akan diminta menjadi penulis jemputan di blog Cerita Dari Hati.(so,anda akan diminta menyediakan satu entry untuk di'post'kan di blog ini selama contest/GA berlangsung)
3) selepas sahaja SPONSOR membuat entry jemputan mereka,eca akan REVIEW juga blog SPONSOR.

Disebabkan eca TAK SUKA nak paksa orang FOLLOW/LIKE blog/fanpage,so minta maaf la yer...eca TAKKAN LETAKKAN SYARAT minta peserta FOLLOW/LIKE.Tapi korang kan boleh minta peserta FOLLOW/LIKE blog/fanpage korang melalui entry yang bakal korang hasilkan untuk dipost didalam blog ini!!!.

SPONSOR :
confirm ::
Azi Azidah [Azi Azidah - http://aziazidah.blogspot.com/]
Nisa [Nisa Greennnpanda - http://greennnpandacraft.blogspot.com/]
Shida [shidaR -http://www.duniashida.com/ ]
Sop [Gnesop - http://sop.name.my]
Mat [BF - http://budakfelda.com]
Sya [Sya Isya - http://syaisya.com/]
Eza [EzaMiza - http://zafikstory.blogspot.com]
Fadhlyna [Fadh -http://hotchouz.blogspot.com/]
M [Matatajam - http://mymatatajam.blogspot.com]

nak tahu TIMELINE GA/CONTEST ini,rujuk entry ini -> http://www.ecadwinkyasha.com/2012/10/timeline-gacontest.html

meriahkan GA/Contest ini dengan menjadi PENAJA =)
BERMINAT atau PERLUKAN PERTANYAAN LANJUT?!.
Boleh PM eca di FB (Eca Dwinky Asha)  atau emailkan ke ecasha.89@gmail.com
pencarian SPONSOR akan ditutup seminggu sebelum Contest/GA bermula bagi memudahkan pembahagian hadiah kepada pemenang! =)
mohon diWAR-WARkan kepada semua yer.


Pencarian Sponsor untuk GIVEAWAY & CONTEST

{ 31 comments.. read them below or add one }

ruse_nidzan ruse_nidzan 15 August, 2012
Lama juga tempohnya... sedang fikir2 ;)
aziazib aziazib 15 August, 2012
nampak grand je.. macam year end sales tempohnya..
Abang Karu Abang Karu 15 August, 2012
Boleh di pertimbangkan selepas raya ni :).
Cikrosecute Cikrosecute 15 August, 2012
susah sikit sis nak jadik sponsor...susah nak keluar...
gnesop gnesop 18 August, 2012
sponsor diminta menjadi penulis jemputan? macam x sesuai jer Eca :)
apa kata ditukar kpd dapat review dr Eca.. tawaran kepd sponsor mesti menarik baru sponsor tertarik,, sama macam pserta.. heheh

sorry komen negetif
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 23 August, 2012
@Sop Nama Saya eh,xpe xpe...idea yg best..maybe eca akan review selepas penaja hantar entry mereka,atau sekali update entry + review mcm tu.kan kan.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 23 August, 2012
@Karukord Jagau's wah,,,tunggu duit raya penuh eh?hehehe
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 27 August, 2012
@Che Rosliza Che mat sponsor wang pun ble...transfer ke akaun eca ;)
Unknown Unknown 27 August, 2012
cop satu tempat eca..nanti saya pm dalam fb ok..:)
ayut ayut 28 August, 2012
menarik jugak...nnt ayut nak PM eca ea :)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda 28 August, 2012
nk sy jd sponsor lg x?
hehe..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief 22 September, 2012
best juga ni kan....menarik n tertarik la hehehe
Azee Hana Azee Hana 22 September, 2012
x pernah jadi sponsor..huhuhu
irsah irsah 23 September, 2012
Tahniah Eca.. terus mantop ber-blog... memang sebenarnya kita semua newbie.. tiada pakar pun kerana setiap hari ada sahaja perubahan, bermaksud kita belajar benda baru... GA Eca harap berjaya, dan ketika ini ada maukkan dalam skedul kami.. jika berkesempatan (penaja atau peserta setia) kami PM. thks...
Serius Serius 23 September, 2012
Saya dah tolong war-warkan di twitter...harap2 eca dapat ramai penaja.. :-)
Unknown Unknown 23 September, 2012
unconfirm hahaha..memandai jer u ni haha..:) ok skrg confirm
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 24 September, 2012
@Budak Felda gediknya u!..hahaha..baru update bro :P
Mohamad Fathi Mohamad Fathi 25 September, 2012
Wah.. terbaik.. wa ngah pikir2 dulu.. ^_^
Si Matatajam Si Matatajam 30 September, 2012
Nak sponsor gak..M PM k..
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 30 September, 2012
ooo akhir tahun baru umum ek.. kira time tu akak dh hbs pantanglah.. emmmm ok... InsyaAllah akak nak sponsor GA tapi xtau lah apa benda yg nak disponsor tu kan.. hihii.. any idea.. hahha
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 02 October, 2012
wah..menarik ni..sha nak jd sponsor la..2x keychain from sabah ok x?
sampaicucuratap sampaicucuratap 05 October, 2012
http://sampaicucuratap.blogspot.com/2012/06/good-news-sampaicucuratap-nak-jadi.html


tengok sini

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*