Timeline GA/Contest.


Assalammualaikum.

korang ingat FB je ada timeline...heh!..GA/Contest eca pun ada TIMELINE juga eh!.
Timeline ne,eca sediakan untuk korang tatap sepuasnya sementara menanti tarikh bermulanya GA/Contest tersebut...ye,tak lama lagi...so,diminta semua bersabar.tak kurang ada yang bertanya GA/Contest yang akan eca laksanakan ne bagaimana dan apa bezanya dari yang lainnya...jom cekidaut!



Setiap GA memakan masa lebih kurang 2 minggu.Setiap GA,akan ada HADIAH yang berbeza dan cuma ada 2 pemenang SAHAJA dicari.Persaingan memang SENGIT tapi kamu ada cubaan 4 kali.kalau tak menang GA#1,mungkin akan menang GA#2 dan seterusnya.Jika kamu setia mengikuti keempat-empat GA tersebut,BLOG kamu layak untuk direview oleh eca!.(Hanya untuk BLOGGER yang menggunakan BLOG UTAMA dan bukannya BLOG Giveaway/Contest! sahaya LAYAK DIREVIEW.)
pemilihan pemenang berdasarkan RANDOM/Cabutan Nombor Bertuah.




Bagi mereka yang inginkan cabaran & perkenalkan BLOG masing-masing...dialu-alukan untuk JOIN Terbaik Contest.Apa yang perlu kamu lakukan,ialah cari atau nyatakan ENTRY TERBAIK kamu...kemudian,pemilihan akan dibuat dari 19Nov - 16Dec berdasarkan retweet,share,google+,komen di entry yang akan eca UPDATE diblog ini....

nak tahu lebih lanjut,korang kena STAY TUNED dengan eca =)
dan kalau korang ada pendapat bagi memantapkan lagi GA & Contest ini,just let me know.
In case,cadangan korang boleh dipertimbangkan?..betul kan....
sesiapa yang ingin meriahkan GA & Contest ini,boleh lah menjadi penaja yer.
RUJUK ENTRY INI untuk menjadi penaja.

{ 14 comments.. read them below or add one }

Sop Nama Saya Sop Nama Saya 06 October, 2012
macam timeline pesbook.. hehehe
mesti ramai yg nak join tu.. :)
Riena Haiqal Riena Haiqal 06 October, 2012
wah mo ikut la juga... (^_^) harap2 ada peluang..
boni kacak boni kacak 06 October, 2012
gud luck kepada para peserta.. :)
azizah :) azizah :) 06 October, 2012
menariknya! best ni dapat join.. insyaAllah..
Azi Azi 06 October, 2012
wah.. grand bunyinya...
Mieya Atiera Mieya Atiera 06 October, 2012
wah. menarik ! lain drpd yg lain
Mr. Oziz Mr. Oziz 06 October, 2012
Macam best jer kak ..
Xsabar tgu ..
shidaR shidaR 07 October, 2012
yg sponsors blh join x? hehee :D
eza miza eza miza 07 October, 2012
Yg jadi penaja leh join sama tak..hehe
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 08 October, 2012
ga yg lain dr eca wat sblm ni :-)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda 10 October, 2012
hoho.. tue die.. contest hbat yg lain dr yg lain.. ^_^
Sya Isya Sya Isya 26 October, 2012
Eca yang rajin. Sangat kagum! Cayok2!

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*