bila blogger...........


salam jumaat semua!.
just a quick random question.....


bila BLOGGER hilang idea,
korang buat camna ya?!.


mari kongsikan diruangan KOMEN,
eca akan update pada entry akan datang.
++ LINK kepada anda =)


p/s :: Sesaja nak minta pendapat korang even dah pernah tulis tentang hal ini =)
bila blogger...........

{ 31 comments.. read them below or add one }

Tihara Tihara 07 September, 2012
kadang2 duk diam-diam..or kalau nak cari idea..baca selawat banyak2, insya Allah.
haz haz 07 September, 2012
tengok balik segala gambar yang ada. yg dah lama2 pun takpe. then br dtg byk idea nk buat pasal ape. hihi
rAIHan rAIHan 07 September, 2012
korek lappy cari gmbar lama..haha~
eza miza eza miza 07 September, 2012
kalau keza xda idea, k.eza kan buka post, tulis2...pastu padam...save draft... Pastu buka new post lagi dgn tajuk lain.. Tulis2 padam.. Hikhik.. Last skali enry dgn tajuk lain je yg di publish...
Cik Nur Cik Nur 07 September, 2012
errr..bila hilang idea, nur selalunya kobek2 pic lama untuk di jadikan entry..hihihihi
Riena Haiqal Riena Haiqal 07 September, 2012
macam aku la tu.. bila dah hilang idea memang akan menyepi la sekejap.. hahahahah (^_^)
Mrs Lurve Mrs Lurve 07 September, 2012
kalo akak, xde idea sgt...akak singgah ja blog lain, baca entry diorg dan komen..wpun akak xde entry terbaru utk org komen.
boni kacak boni kacak 07 September, 2012
kadang2 saya cari juga ilham. paksa diri. cara dia buat benda2 yang pelik. contohnya sarung corset lepas tu berjoget2 dengan corset tu kat beranda rumah.
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 07 September, 2012
time xda idea... relax2 kan otrak sggah blog kengkawan.. :-)
duniafana duniafana 07 September, 2012
saya akan makan nasi and then makan nasi and then br ada idea kot....
Masya Masya 07 September, 2012
KALAU TAKDE IDEA .. KENELAH bw PULAK .. NANTI DAPATLAH IDEA HIHIHIHI...

AKAK JRG XDE IDEA.. SELALUNYA TAKDE MASA NAK UPDATE ENTRY JER HUHUHUHUHU .. CERITA MERAPU BANYAK JER NAK BUAT .. TP KEKANGANA MASA HUHUHUHU
azizah :) azizah :) 07 September, 2012
emm kalau jijah baca n bw blog orang jelah.. takde idea tak entry jugak nak buat...heeee
Sally Yatiey Sally Yatiey 07 September, 2012
masa takde idea menaip entry, saya selalu blogwalking ke blog orang lain, baca entry mereka :) hee
Tentang Kita Ajer Tentang Kita Ajer 07 September, 2012
dengar lagu rock balada 80-an la...huhuhu...
Fikri Fikri 07 September, 2012
Bila xda idea.. cari idea kt blog org lain. Haha.. But, don't copy and paste tanpa kebenaran :D
CIK TOM CIK TOM 07 September, 2012
bila hilang idea...mula la blog xupdate...pastu cr mood dl..
CIK TOM CIK TOM 07 September, 2012
tahniah! anda salah seorang pemenang GA blog ciktom; http://www.ciktom.com/senarai-pemenang-giveaways-kedua-dari-blog-cik-tom/
Zaza Ridzlan Zaza Ridzlan 08 September, 2012
baca buku, baru dapat idea =)
Mummy Akmar Mummy Akmar 08 September, 2012
Bila hilang idea..masukkan sahaja music video dalam blog posting. Lagu yang mempunyai nostalgia kenangan ke, lagu yang diminati ke...Hahaha..
Si Matatajam Si Matatajam 08 September, 2012
Akak kalau dah hilang idea.. Blogwalking sampai lebam pastu mesti idea datang...
syiela syiela 08 September, 2012
cari dan renung gambar2 lama dan jengah rakan2 dengan harapan ada entry dorang yang mendorong kita untuk menulis sesuatu
Gadis Kecil Gadis Kecil 08 September, 2012
bila takde idea.. terus blogwalking komen2 kat entry kawan kawan blogger lain.. boleh tambah kenalan.. hEhehe
miss Fyqa miss Fyqa 08 September, 2012
klu takde idea..mmg bersawang blog kejap. Haha. Selalu BW kat blog bloggers lain.. mana tau ada idea dari situ :)
Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 08 September, 2012
hilang idea, mmg mati kutu.. hihihi,.......

leeza tak update blog lah jawapannya. hmmmm.....
hazwan hairy hazwan hairy 08 September, 2012
duduk diam smpai xterckp..haha
Ena's Palace Ena's Palace 08 September, 2012
salam kenal...
kalu saya la...bila ilang idea...dok singgah blog kenkawan baca je n3 dorang...hehehe
QasehnyaRania QasehnyaRania 09 September, 2012
belek2 majalah..pastu pikior le ape yg boleh dimuatkan dlm blog..hehe

kadang2 buntu juga..
Cik Aish Cik Aish 09 September, 2012
bila blogger ilang idea...mmg berhabuk la blog apa lg.. hehehe

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*