Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja!


Assalammualaikum.


Bloglist HASRULHASSAN.COM 

 200 Blog Terawal Sahaja!



Untuk disenaraikan, apa yang perlu anda lakukan adalah 2 perkara:
  • Buat satu entri yang merujuk kepada blog ini - anda boleh tulis apa sahaja, samada pandangan, nak review, nak bagi pujian, nak promo tentang bloglist ini atau apa sahaja, asalkan terdapat backlink ke blog ini.
  • Masukkan blog ini dalam bloglist anda juga.

Insyaallah,eca akan masukkan sekali blog Hasrul Hassan dalam ruangan bloglist baru eca.

exchange bloglist?!.
siapa yang taknak kan....so,mari lah kita sama-sama exchange bloglist.yang ingin masukkan blog eca dalam bloglist kalian dan ingin berada di bloglist terbaru menggantikan August's Lover (lihat dibawah),just drop link blog korang diruangan komen.

"win-win situations"
(bloglist August's Lover akan dipadam pada malam ini,digantikan dengan Year End Lover..jom exchange!)



Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja!

{ 15 comments.. read them below or add one }

Riena Haiqal Riena Haiqal 06 September, 2012
lamanya nda jenguk blog Eca. rindunyaaaaaaa.... (^_^)
shidaR shidaR 06 September, 2012
nice juga ni ^_^
sempat nk join..hehee
FiZ FiZ 06 September, 2012
jom exchange...ni url saya.

http://fizah-sukhri.blogspot.com/
caliph shuriken caliph shuriken 06 September, 2012
wahh, nice ^^
arigatou sudi singgah td...
~didiey~ ~didiey~ 06 September, 2012
good luck dear:)
jemput join segmen didiey plak

http://ezatichumel.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html
Cik Nur Cik Nur 06 September, 2012
wink2..blog anda mmg tetap di bloglist nur ya..!

cahayacita2.blogspot.com
Si Matatajam Si Matatajam 07 September, 2012
Gud luck Eca..M pun join gak hu hu..
DAIRI FARISHA DAIRI FARISHA 07 September, 2012
Selamat berkenalan. Saya datang dari segmen yang sama. Dah follow awak..jom la follow saya pula ->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html
Sop Nama Saya Sop Nama Saya 07 September, 2012
lebih byk backlink.. lagi baik.. kan
all the best :)
Si Matatajam Si Matatajam 08 September, 2012
Akak dah masuk dah...Eca pun mesti dah ada dlm senarai tu..
McNa McNa 14 September, 2012
dari segmen sama ..salam kenal
http://www.jomsinggah.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

sambil2 tu leh tgk giveaway
http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html
Mia Liana Mia Liana 19 September, 2012
datang sini dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*