Hitam Putih


Assalammualaikum.

Last week da buat SURVEY tentang CINTA gitu..kali ini berkenaan BLOG pulak..gilir-gilir yer =)
so,here's the SURVEY ::

HITAM PUTIH

antara kedua-dua warna HITAM @ PUTIH,
yang mana menjadi pilihan kamu @ yang mana lebih elok untuk dijadikan sebagai BACKGROUND POST ENTRY ?!.


Background Post Entry maksudnya background post kita ne..macam eca,kaler PUTIH kan?!.Tulisan lak kaler HITAM gitu....dah tau kan?!,so kemukakan PENDAPAT dan PANDANGAN kalian seperti biasa di RUANGAN KOMEN.


jom jom JAWAB SURVEY ini.
HASIL SURVEY : Rabu 3 Okt 2012 12.00am 
Hitam Putih

{ 15 comments.. read them below or add one }

Riena Haiqal Riena Haiqal 27 September, 2012
lebih suka warna putih utk post background sebab tenang jak mata mo baca.. kalau hitam background dan tulisan warna putih macam sakit pulak mata mo baca..
Unknown Unknown 27 September, 2012
sis prefer putih la untuk background post sebab memudahkan pembacaan.. hehehe.. kalo kaler hitam kadang2 rasa macam ada gangguan ja.. better to use light colour than dark one.. pendapat hanya sekadar pendapat eca kan.. bertukar2 fikiran..

eca: ada mek upah wat banner tak?? wat kat sis satu..hikhik
Mrs Velentine Mrs Velentine 27 September, 2012
sya Bckground putih tulisan biru..
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 27 September, 2012
macam sekarang dah ok.. nanti kalu itam, malap plak blog eca.. hihi
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 27 September, 2012
lbh elok putih..hihi..cdgn aje tau =)
Mimie Mimie 27 September, 2012
prefer kaler putih utk background...tulisannya kaler itam...putih tuh kan bersih, suci je kan...
ayut ayut 27 September, 2012
ayut punye tak wane putih la..hihihi.tp klu nak mmg prefer background putih tulisan hitam..nampk penegasan di situ :)
Leeza Dayasari Leeza Dayasari 27 September, 2012
warna putih... hehehe leeza lbh suka backgroud putih.
Unknown Unknown 27 September, 2012
jijah prefer warna putih sebab lebih mudah untuk membaca..pakai tulisan ape2 pon sesuai begitu juga dengan warna..
Shida Radzuan Shida Radzuan 27 September, 2012
shida prefer putih juga..kalo nk letak gelap ok tp cr BG utama wane yg bssuaian dn juga wane tulisan jga ..
aziazib aziazib 28 September, 2012
akak prefer putih, banyak blog yang akak masuk pun kaler putih.. kaler itam pun menarik jugak kalau design kena gayanya...nampak xclusive gitu

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*