Masa Gembira bagi blogger (part1)


Assalammualaikum.

dalam kesibukan menyiapkan report,menjahit 'baju' broadband,menyiapkan design blog & blogshop sendiri, berangan-angan tema majlis ehem ehem....hampir terlupa untuk update SURVEY dari para pencinta (ohyeah,anda sangat awesome!)...jom baca apa kata blogger dalam entry Masa itu (part 1).

Cik Rose Cute ::
Bersama anak2 dan suami hihihi (aik?!..apa kaitan dengan blogging lak...urm)

Cik Puan Izan ::
masa tengah free atau takde kerja...hehe (setuju!...takde kerja,leh tumpu kepada blog)

Cik Nur ::
Sebenarnya setiap masa berblogging itu adalah gembira..cuma yang tak gembira bila line tenet menjadi tenat..haishh..mmg penat..! (sangat tak suka bila line tenat!grrr)

Mrs Valentine ::
sya hari2 pun suka blogging dan gembira tp paling gembira ble ada yg sudi komen entry kita (eca pun suka,hehe)

Cikgu EzaMiza ::
hatiku bersuka ria, tertawa gembira bila tengok bilangan viewers meningkat, bilangan follower meningkat dan bila da yang sudi baca dan komen entriku..kikiki... Waalllawehh, gumbiranya hati... (viewers memainkan peranan kalau nak apply iklan exabytes..tu yg eca kena maintain)

LelakiSemalam ::
tak tentu masa...:) (aik...sentiasa happy betul LS ne...)

Leeza ::
masa trafik naik tinggi..ehhkalau leeza BW.. masa baca yg menghiburkan.  (traffik kena maintain tinggi.hehehe)

Sally ::
Masa internet tak buat hal.. Hee (memang HAPPY sangat kan..hehe)

Madam Riena ::
MASA bilakah yang akan membuatkan hati saya gembira? mestilah bila internet line clear, tak slow macam siput.. ada entry yang best nak dikongsikan bersama pembaca yang lain.. dan apa bila entry2 kita ada jer orang nak baca.. jadi semangat la mo tulis entry baru lagi.. (^_^) (nahhh,eca pun suka!.hehehehehe)

Yui ::
masa internet laju dan loading sgt ok! (memang TERBAIK masa ne kan?.)

Mieya ::
Bila dapat feedback atau respons yang positif terhadap sesuatu post entri. (yerp,memang suka sangat!)

Masya ::
paling suke bile ramai view entry kite ..... dan komen yg memeberi senyuman bile kt baca jer nak tersenyum² dgn kata² semangat... (even kadang-kadang ada komen yang menyakitkan,senyum je la kan kak?hehehe)

Ema ::
selalu kat tempat kerja jer..syyyssss,,, (hehehe,manfaatkan line wifi kat tempat kerja kan?)

9noL4 ::
gembira bila ade readers yg setia membaca entry kite dan dorang klik iklan kat blog kite. hehe. (nak kena ada readers yg setia,kena ada timbalbaliknya...setia juga kepada mereka.hehehe)

Shida ::
biasa kalo semua tenet laju pkai xde sgkut hahaa..mmg gmbira dan puas hati hehee :D (memang puas hati)

Padin ::
best bila entri lama2 sentiasa 'hidup'... :D (bermain dengan keywords jawabnya)

CikSu ::
gumbira bila ada readers yg abca n3 hasil penulisan kita..  (eca pun suka!)

Hazmin ::
Sudah semestinya masa trafik yang banyak datang ke blog.. hehe (ne nak bagi traffik ne..hehehe)

Syiela ::
masa line tenet sangat laju..  paling best bila ada pembaca setia kat blog kita.. saling kunjung mengunjungi sesama blogger lain(memang BEST)

Boni tak Kacak ::
masa ada kawan duduk sebelah sambil urut badan dan kaki kita. pergh.. hilang penat online tau.hehehehe (KALAU macam tu,aku pun nak jugak!.hehehe)

perghhh,penat gak menyenaraikan masa-masa indah teman-teman blogger ne ye...
eca bukan sekadar senaraikan je eh,malah turut terjah mereka & komen entry mereka.
so,marilah sama-sama TERJAH & KOMEN lak eh.

p/s :: SURVEY seterusnya :: Hari Khamis,Jam 12.00am (means,Rabu Malam leh tue!)
dah siap scheduled puwn eh...iyola,kita ne takde masa sangat nak post entry,semua dok dalam draft tunggu kena PUBLISH je.hahaha.
Masa Gembira bagi blogger (part1)

{ 21 comments.. read them below or add one }

Si Matatajam Si Matatajam 19 September, 2012
Macam2 pendapat yek...Time free Dan x bz ngan keja umah tu yg best...
shidaR shidaR 19 September, 2012
hehee..funny pulak bila bca hehee mcm2 jawapan...yg ada..mcm2 ada!! :)
Riena Haiqal Riena Haiqal 19 September, 2012
semua feedback yang berbeza dan berbagai jawapan.. hahahahahaha.. (^_^)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 19 September, 2012
aik... nama akak xda ek.. akak terlepas entry ek.. hihiii
Zatil Hulwani Zatil Hulwani 19 September, 2012
paling best ada orang komen entry kt...hehehehe kan kan kan...=)
hazwan hairy hazwan hairy 19 September, 2012
semua followers ni kena jfga baik2...haha
azizah :) azizah :) 19 September, 2012
ehh jijah pon terlepas entry ni...hehehe tengok tu macam2 pendapat dorang bg...
syiela syiela 19 September, 2012
mcm2 pendapat dan ragam hehhehe best pula bila baca camni :)
ayut ayut 19 September, 2012
eh ad survey..huhu..masa gembira ayut bile blog dpt blik.hahaha.boleh tersenarai? :p
Azi Azi 19 September, 2012
different feeling and moment....

akk gembira apabila entri kita memberi manfaat pada orang and ada yg beri feedback serta diorang siap berdiscuss. Normally bukan blogger suka komen kat komen fb, dh lama2 baru diorg komen, sebb diorg search informasi tp blogger xperasan sbb xde notification kan... happy sgt sebab diorg dpt maklumat yg diorg nk..

eh pnjg lak komen...
◕ Kawaii D Y S H A ◕ ◕ Kawaii D Y S H A ◕ 19 September, 2012
kalo sy paling best bila p jalan2 anak beranak..
fieda fieda 19 September, 2012
terlepas suda..ni la lama benor tak jenguk sini...
Hazmin Hazmin 19 September, 2012
Erk.. Masa dapat backlink? Hehe..
Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 19 September, 2012
ouch..... ada komen leeza di atas..
oooo malunya.. hehehe
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda 20 September, 2012
wah..t'lepas lak sy ngan entry eca tue..
hehe..

kalo sy, hepi sgt2 kalo ade org sudi komen, hihi~..
eza miza eza miza 20 September, 2012
thanx eca kongsi camna nak dpt iklan exabytes.. kak eza baru merangkak2 ni... kikiki...berguru dgn CIKGU ECA lak bab2 iklan ni.. heheh
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 21 September, 2012
hihihi...konfius gan jawapan sis...
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 02 October, 2012
msa gembira : line laju..ada bahan nak d taip dan BW :)

sory lambat hahah

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*