Masa itu (part 1)


Assalammualaikum.

selepas keberkesanan entry Bila Blogger & Kata Blogger, setiap minggu atau mungkin setiap tiga minggu eca akan lakukan SURVEY & UPDATE hasil survey sambil memberikan backlink kepada kesemua yang sudi mengomen di entry tersebut.So,untuk minggu ini,SURVEY kita adalah berkenaan ..........

Masa itu (part 1)
(means akan ada part 2 dan seterusnya)

soalannya adalah ::

sepanjang anda berblogging,MASA bilakah yang akan membuatkan hati anda gembira?!.


so,silalah kemukan pendapat anda diruangan komen.
Insyaallah,eca akan UPDATE pada minggu hadapan.




Masa itu (part 1)

{ 25 comments.. read them below or add one }

Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 13 September, 2012
Bersama anak2 dan suami hihihi
Cik Puan Izan✿ Cik Puan Izan✿ 13 September, 2012
masa tengah free atau takde kerja...hehe
Cik Nur Cik Nur 13 September, 2012
Sebenarnya setiap masa berblogging itu adalah gembira..cuma yang tak gembira bila line tenet menjadi tenat..haishh..mmg penat..!
Mrs Velentine Mrs Velentine 13 September, 2012
sya hari2 pun suka blogging dan gembira tp paling gembira ble ada yg sudi komen entry kita
eza miza eza miza 13 September, 2012
hatiku bersuka ria, tertawa gembira bila tengok bilangan viewers meningkat, bilangan follower meningkat dan bila da yang sudi baca dan komen entriku..kikiki... Waalllawehh, gumbiranya hati...
Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 13 September, 2012
masa trafik naik tinggi..
ehh
kalau leeza BW.. masa baca yg menghiburkan.
menjawab kehendak soalan kah leeza ni?
Sally Yatiey Sally Yatiey 13 September, 2012
Masa internet tak buat hal.. Hee
Riena Haiqal Riena Haiqal 14 September, 2012
MASA bilakah yang akan membuatkan hati saya gembira? mestilah bila internet line clear, tak slow macam siput.. ada entry yang best nak dikongsikan bersama pembaca yang lain.. dan apa bila entry2 kita ada jer orang nak baca.. jadi semangat la mo tulis entry baru lagi.. (^_^)
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 14 September, 2012
masa internet laju dan loading sgt ok!
Mieya Atiera Mieya Atiera 14 September, 2012
Bila dapat feedback atau respons yang positif terhadap sesuatu post entri.
Masya Masya 14 September, 2012
paling suke bile ramai view entry kite ..... dan komen yg memeberi senyuman bile kt baca jer nak tersenyum² dgn kata² semangat...
MamaEma MamaEma 14 September, 2012
selalu kat tempat kerja jer..syyyssss,,,
9n0L4 9n0L4 14 September, 2012
gembira bila ade readers yg setia membaca entry kite dan dorang klik iklan kat blog kite. hehe.
shidaR shidaR 14 September, 2012
biasa kalo semua tenet laju pkai xde sgkut hahaa..mmg gmbira dan puas hati hehee :D
padin padin 14 September, 2012
best bila entri lama2 sentiasa 'hidup'... :D
QasehnyaRania QasehnyaRania 15 September, 2012
gumbira bila ada readers yg abca n3 hasil penulisan kita..
Hazmin Hazmin 16 September, 2012
Sudah semestinya masa trafik yang banyak datang ke blog.. hehe
syiela syiela 18 September, 2012
masa line tenet sangat laju..

paling best bila ada pembaca setia kat blog kita..

saling kunjung mengunjungi sesama blogger lain
boni kacak boni kacak 18 September, 2012
masa ada kawan duduk sebelah sambil urut badan dan kaki kita. pergh.. hilang penat online tau.hehehehe
boni kacak boni kacak 18 September, 2012
owh..lupa pulak.. saya sebelum ni pun buat jugak scrollbar.. tapi berat jugak.
fieda fieda 19 September, 2012
hati kak fieda gembira bila line broadband ni laju..kalau lembab hati ni gundah gulana...huhuhu
dyabunga dyabunga 20 September, 2012
bila trafik tinggi..terasa happy sangat lebih2 lagi kalau blogger famous yg bw blog kita..bila bw kt blog org lain pun senyum je..walaupun blog tu berat.hahaha
cHeRyNa PiReS cHeRyNa PiReS 23 September, 2012
kejap. dah blogging dari tahun 2004 so tak ingat sangat.
rasanya dalam tahun 2009 sbb tu rancak sikit menulis kot.
tp sekarang pon hepi je:)
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 02 October, 2012
dpt duk dlm aircond..line laju hehe

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*