Kata Blogger ......


Assalammualaikum.

Masih ingat entry eca pada Jumaat lalu...entry Bila Blogger ..... yer,terima kasih kepada kesemua pengomen dientry tersebut.eca hargai penat lelah anda menaip komen di entry tersebut =)
Jom kita baca apa kata para rakan blogger kita ne ::

Blogger kata,"duduk diam-diam & menyepi".



Blogger kata,"cari gambar lama,lagu & video tuk dijadikan entry".




Blogger ajak Blogwalking & Komen.



Blogger LAIN dari yang LAIN.



dan komen yang terbaik sekali ialah ::
Fikri dari http://belogkelasiku.blogspot.com/
"Bila xda idea.. cari idea kt blog org lain. Haha.. But, don't copy and paste tanpa kebenaran :D "
Bila takde idea,jangan pulak terus-terus nak delete blog....cari dan gali lebih dalam lagi!!!!.
pandangan eca bila blogger tiada idea,sila baca di entry >> http://www.ecadwinkyasha.com/2012/04/bila-blogger-tiada-idea.html

jom terjah kesemua blogger diatas =)
Kata Blogger ......

{ 10 comments.. read them below or add one }

:: Mrs.Eady :: :: Mrs.Eady :: 11 September, 2012
hah dah siap 1 entry....takde la makna takde idea kannnn :)
Cik Puan Izan✿ Cik Puan Izan✿ 11 September, 2012
ni pun tgh xde idea la ni... pastu jln2 blog org cari idea la apa lg....hehe
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 11 September, 2012
kan dah ada idea nak wat entry ni..hihi.
Cik Nur Cik Nur 11 September, 2012
ramai juga yg spendapat dengan nur..kikikikiki..

eca dah dapat hasilkan satu entry dari reascearhnya tersendiri.. oyeahh..!
nur anis nur anis 11 September, 2012
terus muncul 1 entry..:)
Riena Haiqal Riena Haiqal 11 September, 2012
takkan delete blog walaupun xda idea nak update.. (^_^)
yang penting kita happy dengan blog kita..
Sop Nama Saya Sop Nama Saya 11 September, 2012
nice..
sop kategori blogger apa ek? hehhe
azizah :) azizah :) 11 September, 2012
hehehe ini pon kira entry gak.. hahahaha takkan nak delete blog kot semata2 takde idea..hahahhaa
boni kacak boni kacak 11 September, 2012
hahahaha.. tak pasal2 dah jadi satu entri..ehehhee.. ni lah namanya blogger yang kreatif.. ada je jalan untuk update entri.. terbaekk !! thumbs up! hehe
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 11 September, 2012
macam2 pendapat dorangkan...kikiki

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*