Praktikal Tamat (part 1)


Assalammualaikum.
perasaan sekarang macam bercampur-baur sangat....nak pinjam bahu korang boleh tak?!

"3 bulan apa-apa boleh jadi"-Adam Mukhriz (Adam  Hawa).Meminjam dialog dari novel Adam & Hawa..yerp,3 bulan apa-apa boleh jadi.3 bulan yang cukup mendewasakan eca dan yang paling penting 3 bulan mencurah & mengaut segala ilmu di dunia.Jumaat yang lalu merupakan hari terakhir eca.

Jam 11pagi dah ada kat sekolah sebab ada acara perpisahan bersama Pengetua dan guru-guru sidang pagi....dan sebak eh!.Actually,nak trip cool tapi masa menyampaikan ucapan perpisahan tu,sebak sangat!!!!....part paling best dalam ucapan eca,"suatu pengalaman berharga bila dari seorang bekas pelajar untuk mengajar disini even sebagai guru pelatih saja." (sumpah,time tu macam nak nangis je!.)...pastu,bergambar dengan mentor eca,tetiba lak tangan tu seram sejuk..ohyeah,memang berat hati nak tinggalkan sekolah.

jom layankan dulu gambar eca dengan guru-guru sidang pagi sekolah tu eh.
simpe gift from us to the school.

simple gift from me to my mentor.

gift from MyStaff Club for me =)

bersama Penolong Kanan yang juga guru eca dahulu.
kiri - Cikgu Jota (guru Kimia)
kanan- Puan Aina (guru Biologi)


part 2 akan menyusul nanti.
lihatlah muka-muka student eca yer =)

{ 19 comments.. read them below or add one }

Pn. Sheila@CC Pn. Sheila@CC 16 September, 2012
wah... bgs2... sampai dpt hadiah bagai... hehe... gd luck in ur future...
eza miza eza miza 16 September, 2012
alalala... sedeynya dia.. tambah2 plak dapat sekolah cikgu2 yg best, memang sedih sangt nak tggal.. huhu... xpa2 pasni dpt posting pasti lebih menarik dunia perguruan eca...
rAIHan rAIHan 16 September, 2012
cikgu ajar subjek apa?
Hairul Azni Hairul Azni 16 September, 2012
Setiap permulaan confirm ada penghujung..
Ezy Chiaki Ezy Chiaki 16 September, 2012
nt ade rezeki blh la mengajar kat sekolah ni..
=)
Fel Fel 16 September, 2012
Walaupun hanya guru pelatih, tapi tetap juga menabur ilmu buat anak-anak bangsa. :)
Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 16 September, 2012
tetiba leeza minat baju chongsam tu... arrrr... huuu
timm_bill timm_bill 16 September, 2012
sweetnya prktikal di sek sndri..
Mohd Lokman Bin Ramli Mohd Lokman Bin Ramli 17 September, 2012
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. datang dari segmen yang sama.. Maaf sebab lambat buat sesi berkenalan.. ^_^. saya Owner blog INFINITY. salam perkenalan

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html
boni kacak boni kacak 17 September, 2012
mesti rasa sedih gila masa ni kan??
Mummy Akmar Mummy Akmar 17 September, 2012
sedihnya berpisah bila baca citer ecad ni..
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 18 September, 2012
akak tingat zaman sek dulu, cikgu ganti ke praktikal camtulah... bila dh tamat tempoh, dah nk berpisah... beria badak akak menangis... sedih... hihii
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda 18 September, 2012
wah..dh abis praktikal eh..

klik2..
QasehnyaRania QasehnyaRania 18 September, 2012
alhamdulillah tamat sudah yer =)

Azi Azi 19 September, 2012
alhamdulillah dh tmat praktical. boleh praktik utk real job nnti

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*