SEGMEN PROMOT BLOG ANDA!!!


Assalammualaikum

mari kita join -->


syarat join : 

1- FOLLOW blog yuyue..heee :)

2- Add fb yue : ~> LINK

3- Buat satu entry bertajuk : "SEGMEN PROMOT BLOG ANDA!!!"..dan pastikan letak HEADER yue kat atas tuh dalam entry korang dan linkkan ke entry ini :)

4- Tag seramai mungkin join segmen ni..tak kurang dari 2 orang. :)

5- Tinggalkan link ENTRY segmen korang kat entry INI..bukan kat entry lain keyh :)

6 - sila komen diruangan komen seperti ini : 

Nama FB [Link] : 
Url blog : 


Yuyue mintak korang add yuyue bukan apa..dah nama pun SEGMEN PROMOT kan?..so yue nak promot blog korang kat FB yuyue..boleh tag fb korang sekali..korang dapat FOLLOWER baru dan sekaligus dapat kawan FB baru [blogger]..boleh?...

Yuyue akan promot blog sorang2 selama seminggu ni..yue jugak akan promot kat page2 blogger..group2 blogger..so senang nanti diaorang yang xfollow korang lagi follow korang..okeyh!!..have fun!!!..moh le join reramai :)

tarikh tutup : 3/9/2012 pukul 5 petang..1 HARI JE  :)

COPYPASTE yer!!!.masa semakin SUNTUK.


so,eca nak TAG :
Cik Nur, Shida, Yui dan semua teman yang membaca entry ini.
(inform via FB je eh)

thanks buat kak Mia Liana sebab TAG eca di entry ini -> TAG




{ 7 comments.. read them below or add one }

dyabunga dyabunga 03 September, 2012
selamat bersegmen eca..:D
boni kacak boni kacak 03 September, 2012
selamat bersegmen eca :)
rAIHan rAIHan 03 September, 2012
selamat bersegmen..^^
timm_bill timm_bill 03 September, 2012
salam, dtg dari segmen yang sama,,hye! salam perkenalan..
shidaR shidaR 04 September, 2012
tq eca shida join insyallah hehee :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*