Sudah Kena Block


Assalammualaikum.

yeah,diminggu terakhir latihan mengajar ne pula Facebook,Twitter & Youtube kena BLOCK!!!.jadi kepada cikgu-cikgu sekalian.....serta para pelajar......janganlah bersedih.nak berFB ke,nak berTWEET ke,sila bawa broadband masing-masing.......


alamak,tak dapat nak berFB lagi.
nasib baik da sampai ke hari terakhir berpraktikal
*-*



{ 11 comments.. read them below or add one }

Riena Haiqal Riena Haiqal 11 September, 2012
alamak dah kena block la.. memang wajib la bawa broadband sendiri huhuhuhuhu.. takut nanti guru2 dia leka main fb dan twitter bha tu
Cik Nur Cik Nur 11 September, 2012
selamatlah hari terakhir..kalau minggu pertama bertugas..haa..mcm mana tu..hihihi
boni kacak boni kacak 11 September, 2012
takpe..berblog masih boleh kan??hehehe
AnonymousAnonymous 11 September, 2012
alahai pesal blok2 pulak
Nur Atirah Nur Atirah 11 September, 2012
takpe , kat rumah online lagi ye . boleh blogwalking kat blog tira :)
Fadzmie Fadzmie 11 September, 2012
Broadband ada bah. Ndapun online via HP seja lah. Haha.
Beckhrooy Beckhrooy 11 September, 2012
tetap masih ada cara hehe
anamizu kaito anamizu kaito 12 September, 2012
kena blocked..hehe
tp blh guna cara lain =P
sal ya sal ya 13 September, 2012
dia orang takut cikgu ni tak buat erja la tu...

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*