Bogel Menuju Tuhan


Assalammualaikum.

Tajuk buku yang bisa membuatkan ramai akan berkata,"gila kah?!"...tapi itulah realitinya.Buku hasil karya Zahiril Adzim,merupakan hardcopy bagi karya beliau yang pernah dipublish dari blog,http://zahiriladzim.blogspot.com/





Review sikit tentang buku Bogel Menuju Tuhan ::
1) mengandungi 29 sajak & 35 catatan peribadi.
2) telah dicetak sebanyak 3 kali ( Jun 2011,Julai 2011,Jan 2012).
3) 87 muka surat dengan pelbagai gambar Zahiril Adzim.
4) tajuk buku "Bogel Menuju Tuhan" merupakan salah satu tajuk catatan beliau.
5) buku ini berharga RM30.00 sahaja.






antara SAJAK yang menarik minat eca .....
Nekad Muktamad 

Aku akan terus meludah,
aku akan terus berpindah,
aku akan terus menulis,
aku akan terus menepis,
aku akan terus di pentas,
aku akan terus mencantas,
aku akan terus mencoba,
aku akan terus berkarya.

Kau akan meraung,
kau akan tersinggung,
kau akan termenung,
kau akan melopong,
kau akan meradang,
kau akan ditentang,
kau akan mengerang,
kau akan menangis malam dan siang,
kau akan kecundang.
kau jangan risau.
hati ini bersarangkan kebencian.
hari ini aku nekad.

Zahiril Adzim.
22 April 08
1.53pm.

kesemua sajak & catatan ada maksud tersirat...korang kena dapatkan juga buku tu!!!.
dapatkan di kedai buku berhampiran atau order secara online melalui MPHOnline.

wahhh,nak tepek gambar kami.
bukan tuk buat Shera Aiyob jelous,
tapi nak buat korang jelous.
entry di SINI.

{ 25 comments.. read them below or add one }

Mrs Velentine Mrs Velentine 22 October, 2012
dia ni mmg berbakat..eca kak keja sini Mini putrajaya..mari dtg library kak
Felly Sophia Felly Sophia 22 October, 2012
Tak sangka ada juga artis yang berkarya macam ni. Kagum.
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 22 October, 2012
lau rajin akan yui beli..hihi.
Riena Haiqal Riena Haiqal 22 October, 2012
owh tidakkkkk.. aku jeles la Eca.. Zahiril hensem la..
ayut ayut 22 October, 2012
penulisan dia best!tu je ayut blh ckp...dia ada blog jgk..tp tak ingt apa blog yer :)
adyna AB adyna AB 22 October, 2012
wah seronok la eca :)

tapi umah syiera dkt umah mak mentua akak..n syiera satu kelas ngan adik ipar heheheh saja bagi eca jelaous
Mia Liana Mia Liana 22 October, 2012
tajuk nya tu... berani betul..
Miss N™ Miss N™ 22 October, 2012
eh..dulu kontrabesi kan buku ni..
kena cari jugalah buku ni.. :)
Akemal Akemal 22 October, 2012
true anak seni..bersajak, berlakon, mcm2 lagik.
Unknown Unknown 22 October, 2012
wah tak sangka berbakat dia menulis kan..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 23 October, 2012
@Mrs Velentine mmg...suka tgk lakonan dia.hehehehe....ada library ka sana kak?
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 23 October, 2012
@ayut ada blog dia tu eca bgi kt atas.hehehe
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 23 October, 2012
@adyna xjeles pun..xminat bini dia.hahaha
fieda fieda 23 October, 2012
bagus ye dia ni..pandai berkarya..

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*