Pemilihan Pemenang GA & Contest.


Assalammualaikum.


ramai yang tertanya-tanya bagaimana eca mencari pemenang untuk Giveaway & Contest yang eca anjurkan.Mari sini baca ini entry sampai habis,supaya korang paam bagaimana pemilihan dibuat.Sebelum tu,tengok dulu entry-entry berikut :


Untuk Pemilihan Giveaway.
Setiap GA menawarkan hadiah untuk 3 Pemenang.So,apa yang eca akan buat ialah ...

Cabutan Bertuah    @   Random.org

Bergantung kepada masa lapang eca..dibuatnya eca busy dengan presentation,so,eca akan buat random.org sahaja.....kalau free,eca akan buat cabutan bertuah..tulis nombor dalam kertas dan cabut nombor bertuah.Tapi kan,untuk mereka yang BERJAYA JOIN ke-empat-empat GA sepanjang 2 bulan ini,HADIAH MENARIK menanti anda ::
2 x Shawl
3 x Hadiah Misteri.

Bagi yang JOIN menggunakan BLOG PERIBADI bukannya BLOG GA/Contest akan dapat --> REVIEW Blog dari ECA & Bloglist Sepanjang Tahun 2013.(terbaik kan?!,puji diri sendiri sudah =.=")

Untuk Pemilhan Contest.
Peserta dibenarkan submit LINK sehingga 17 November sahaja.Selepas 17 November,eca akan update 10 entry terbaik didalam blog ini...Penilaian akan dibuat selepas 17 November dengan

1) 70% dari eca & sponsor berdasarkan entry terbaik,berinformasi,bermanfaat,ORIGINALITY...
2) 30% dari LIKE (pada gambar yang akan diupload di Fanpage eca), komen,share,retweet&g+ pada entry peserta yang akan eca update diblog ini.

So,10 blogger bertuah tersebut boleh lah mulakan promosi selama sebulan tu...paksa kawan-kawan untuk komen,share,retweet,g+ entry kamu & like pada gambar yang disediakan.hikhikhik. *-*
Bagi mereka yang JOIN kesemua GA & Contest,berpeluang memenangi LipBalm + kji&Co. wine tint yang bernilai RM88++ bagi seorang pemenang bertuah!.

kalau ada nak tanya-tanya,boleh emailkan ke ecasha.89@gmail.com / facebook eca.
Insyaallah,eca akan jawab kesemua pertanyaan kalian tue.



Year End's Giveaway&Contest oleh ecadwinkyasha.com ditaja oleh jijieasriella.com , zafikstory.blogspot.com, mialiana.com, sop.name.my , duniashida.com , syaisya.com,ihaveasweetsmile.blogspot.com, aziazidah.blogspot.com , www.kisahemasputih.com , hazwanhairy.com , nugrulsakura.blogspot.com, greennnpandacraft.blogspot.com , mymatatajam.blogspot.com,akuayut.blogspot.com ,hotchouz.blogspot.com

6 comments.. read them below or add one

ayut ayut 18 October, 2012
tu dia...pjg lebar..hihihi.
Unknown Unknown 18 October, 2012
good luck kepada para peserta :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*