Year End Giveaway & Contest


Assalammualaikum. 
sticky post sehingga 17 December 2012
scroll kebawah/tekan button older untuk entry terbaru.


eca nak mengalu-alukan kalian untuk meriahkan 
Year End Giveaway & Contest
Giveaway #4 (klik perkataan untuk T&C contest)
Contest (TAMAT). Jom Cari Pemenang!!!!


Year End Giveaway & Contest

{ 30 comments.. read them below or add one }

MRie RNie MRie RNie 21 October, 2012
Tak faham ler konsepnya? apa yang perlu peserta buat? and apa T&C nya? Bila tarikh expired nya?
MRS Rongoks MRS Rongoks 22 October, 2012
ika amik kt blog lyssa tutor tu . hikss

http://www.lyssasecret.com/2012/10/tutorial-letak-like-button-tweet-button.html
teratai teratai 24 October, 2012
Kalau join, sponsor tu x perlu follow or like ke...ramai sangat! Suka yg simple2 je, tak perlu follow or like byk sangat!
QasehnyaRania QasehnyaRania 24 October, 2012
Eh..eh..nma ciksu xda la dlm senarai sponsor..
,(
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda 27 October, 2012
eca, sponsor leh join x? ngehehhe.. XD
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 29 October, 2012
moga ga eca ni berjaya.. moga ramai yg join :-)
Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 04 November, 2012
wah3..good luck yaa..aa..kena jelaskan kepada semua tentang konsep nya ni :D
CIK TOM CIK TOM 05 November, 2012
byknye ga..nanti blh ciktom join jgk..hehe
cerita best cerita best 08 November, 2012
cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira k hihihihi :P http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html
FaLya FaLya 13 November, 2012
jom join Giveaway ni! masih hangat lagi!!SERBU!!!
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fatin-alyaa.html
CikNana CikNana 14 November, 2012
oh..bfmu org kuala penyu bah kan..:)
hasrul hassan hasrul hassan 14 November, 2012
ramainya penaja .. HH buat contest dan giveaway kena taja sendiri ..huhuhuhuu
syiela syiela 19 November, 2012
ramainya sponsor.. bestnya
Mummy Akmar Mummy Akmar 20 November, 2012
Banyaknya GA. Kena ajar Mummy nak buat GA. Tak reti takde idea

Nak mintak tolong semua dan reader yang lain tolong support Mummy menang hadiah iPhone 5 Gadget Impian

1. Klik Entri Contest iPhone 5 Gadget Impian

2. Klik butang G+ (Google Plus)

3. Jangan lupa follow blog Mummy!

Mintak sangat jasa baik korang.

Thanks
Hilmirda Daud Hilmirda Daud 21 November, 2012
Ramainya sponsor..
Semoga berjaya kepada yg join.
wisata bakti alam wisata bakti alam 23 November, 2012
kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)
CIK TOM CIK TOM 25 November, 2012
kreatif la eca ni..bagus2..
lain kali nak wat GA or contest inform ciktom ye..ciktom nak taja :)
Pemikir Pemikir 27 November, 2012
saya tak biasa lagi dengan benda begini. sekadar membaca entri dan follow dulu ye. nanti saya datang lagi. jemputlah ke blog saya ye.. hai cik tom berjumpa lagi kita di blog ini ye
cheeze maz cheeze maz 08 December, 2012
Salam, semoga menang. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html
Mar Haini Abdul Rahim Mar Haini Abdul Rahim 14 December, 2012
alaaa baru je excited nk join ! da tutup laa.. haha xsempat, xpe2 next time eca buat lg eh ! :D
Si Matatajam Si Matatajam 20 December, 2012
Nanti Eca habaq na sapa yg akak nak kena review

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*