Doa Dhuha dan terjemahan

[ Eca Dwinky Asha][ Friday, November 30, 2012][ ]
Assalammualaikum.

Masih ingat entry Kelebihan Dhuha Jumaat lepas,....bila eca baca balik entry tersebut,blogger ayut inform yang doa dhuha telah dilagukan.So,eca pun decide nak search dekat Youtube.Jumpalah Doa Dhuha oleh kumpulan UNIC.jom kita pakat dengar ramai-ramai yer...Insyallah,tenang je jiwa dengar lagu doa dhuha ini.Tambah lagi bila mendengar terjemahannya dalam Bahasa Melayu,menitis airmata eca.Housemate dalam bilik tetiba kuar,"ca,sedap lagu ne.aku dengar tadi pagi di Office"

yupppp,eca akui.Jom dengar ::

Bila dengar kan,sayu je rasa.Rasa macam banyak sangat nikmat ,Allah SWT bagi tapi disia-siakan.
Allah beri waktu, solat 5 waktu tak lengkap.
Allah beri kesenangan, kebahagian belum tentu ada.
Allah beri ruang, peluang pergi begitu sahaja.
Allah ambil kawan-kawan, redhakan dan semuanya pasti ada hikmah.
Apa yang dijanjikan Allah SWT untuk umatnya,itu adalah yang terbaik buat semua.Amin.

p/s : eca nak minta tolong korang..LIKE,TWEET & G+ kan entry --> Kelebihan Dhuha.Terima Kasih.