Doa Dhuha dan terjemahan


Assalammualaikum.

Masih ingat entry Kelebihan Dhuha Jumaat lepas,....bila eca baca balik entry tersebut,blogger ayut inform yang doa dhuha telah dilagukan.So,eca pun decide nak search dekat Youtube.Jumpalah Doa Dhuha oleh kumpulan UNIC.jom kita pakat dengar ramai-ramai yer...Insyallah,tenang je jiwa dengar lagu doa dhuha ini.Tambah lagi bila mendengar terjemahannya dalam Bahasa Melayu,menitis airmata eca.Housemate dalam bilik tetiba kuar,"ca,sedap lagu ne.aku dengar tadi pagi di Office"

yupppp,eca akui.Jom dengar ::

Bila dengar kan,sayu je rasa.Rasa macam banyak sangat nikmat ,Allah SWT bagi tapi disia-siakan.
Allah beri waktu, solat 5 waktu tak lengkap.
Allah beri kesenangan, kebahagian belum tentu ada.
Allah beri ruang, peluang pergi begitu sahaja.
Allah ambil kawan-kawan, redhakan dan semuanya pasti ada hikmah.
Apa yang dijanjikan Allah SWT untuk umatnya,itu adalah yang terbaik buat semua.Amin.

p/s : eca nak minta tolong korang..LIKE,TWEET & G+ kan entry --> Kelebihan Dhuha.Terima Kasih.
Doa Dhuha dan terjemahan

{ 8 comments.. read them below or add one }

Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 30 November, 2012
mekasih eca share info mcm ni.
1 sbb leeza suka bw ni, sbb mcm2 info dpt leeza tahu. baca secara spontan gini .. kadang2 lbh ingat infonya.
Riena Haiqal Riena Haiqal 30 November, 2012
terima kasih Eca... perkongsian yang amat berguna
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 30 November, 2012
xleh nak dgr lgi..kat office..huhu
ayut ayut 30 November, 2012
dgr jgk pg ni :) tak jemu kalau dgr...nnt blh bt solat dhuha plak..in shaa Allah dpatlah mgkn merasa kelebihan Dhuha yg eca kongsikan... ...
Cik Nur Cik Nur 30 November, 2012
selalu dengar doa ni..
best..!

terima kaseh sudi berkongsi..
azizah :) azizah :) 30 November, 2012
Ya Allah insaf dengar.. betapa banyaknya dosa hambamu ni Ya Allah...huhuhu

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*