Durian Crepe di Sabah.


Assalammualaikum.
INI ENTRY BUAT KAMU JELOUS!.muahahaha \(^,^)/

Last SUNDAY,outing eca & dua orang sahabat dunia akhirat...dipendekkan cerita,memang teringin nak makan DURIAN CREPE....dok orang sibuk-sibuk UPDATE pasal Durian Crepe eca pun jadi mengidam semacam....oi oi,bujang lagi ah!!!!.hahaha.

So,...dekat FB,ada orang bagi LINK kakak yang jual DURIAN CREPE di Sabah neyh.Terus amik nombor phone.Kebetulan la kemarin tu nak pergi tengok wayang dan jalan-jalan,alang-alang ada kereta..zupppp ke Giant Indah Permai terus!.



RM10/set.Dalam 1set,ada 5 ulas. #ulas?!.hantam sajalah~



Durian Crepe Sabah.



Dimana nak dapatkannya?!..

Durian Crepe Umie

Hubungi  Umie ::

kalau korang SMS,sebut je nama eca...tapi takkan ada diskaun ye.muahahaha

dapatkannya juga di Giant Indah Permai,Sepanggar,Kota Kinabalu,Sabah.
Gerai berwarna BIRU,bersebelahan City Cool (pintu masuk GIANT)

ambil dari FB kak Umie..
kalau yang duduk area-area IP,mesti tahu mana nak cari.
eca pun senang je cari..nampak Cool City tu,dah namapak gerai ne.


so,bagi mereka yang berada di sekitar Kota Kinabalu,boleh dapatkan Durian Crepe tersebut.
konfirm menyesal beli 1 set..macam daku lah tue.hahahaha ^,^

Selain Durian Crepe,ada jual macam-macam lagi...
antaranya Pavlova (RM40), Mini Pavlova (RM2.50),apam,nasi kuning,biskut..
pendekkata,macam-macam ada.Nasiblah rumah eca JAUH dari Indah Permai,kalau area Indah Permai,Durian Crepe tu boleh da gantikan nasi...hahahaha.

{ 18 comments.. read them below or add one }

Mrs Velentine Mrs Velentine 26 November, 2012
wah dekat sdh ngan umah kakak
diari farisha diari farisha 26 November, 2012
omg!! sedapnye..singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html
Nyue Nyue 26 November, 2012
sana sini org duk cite psl durian crepe ni..ishhh...nsb nyue xsuka mkn durian..ehehe
Ena's Stories Ena's Stories 26 November, 2012
mmg sedap...sy da rasa aritu mmber bagi...
Mimie Mimie 26 November, 2012
kat mana2 durian crepe
ayut ayut 26 November, 2012
nakkkk!!!tp nk yg kat kl je..huhuhu..tak leh nk g amek nnt kang :D
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 26 November, 2012
tp kulit dia nmpk lembik ea..hihi.. haa..kan dah ada..leh la p gtau jijah kan eca..hihi.
Si Matatajam Si Matatajam 26 November, 2012
Kat sini pun demam crepe gak..hu hu..
Miss N™ Miss N™ 26 November, 2012
Nur tak jeles, sebab baru mkn pagi tadi.. puas dapat merasa..hee.. :)
Unknown Unknown 26 November, 2012
hehe...mujurla nana xsuka duyan:)
Unknown Unknown 26 November, 2012
wahhh ada jugak kat sabah ni.. like lah!! nak rasa bagaimana rasanya nanti.. expecially pavlova tu..nyumnyum
Hana Hana 26 November, 2012
mmg jelous...huhu nak sikit
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin 27 November, 2012
laparnya tgk makanan semua ni.haishh
aziazib aziazib 27 November, 2012
xminat durian so boff course xminat durian crepe jugak.. sedap sngat ke durian crepe ni eca, sbb kakak akak kata xsedap. mybe tengok org yang buat tu kot yr...
Nor Suhaiza Nor Suhaiza 27 November, 2012
waaaaa...kt sna siap da gerai jual durian crepe ag ek...kat smjung ni kena oder.xda gerai2 la...
mood::rindu bandar sierra..hik3...
tetibe je kan....
Jue Jaynee Jue Jaynee 29 November, 2012
jauh nya nk p indah permai..adui
Nugrul Sakura Nugrul Sakura 30 November, 2012
cream nyer hover hokeh! hahahahawat org terliur jaaa

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*